trimite pe YMsalvează

Beyonce: moda, muzica, film

10 noiembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Beyonce: moda, muzica, film

Beyoncé Knowles, sfatuita si ajutata de mama ei, Tina, se pregateste sa isi lanseze colectia de imbracaminte numita House of Dereon, dupa numele bunicii ei. In prezent se fac ultimele finisaje la haine, pentru ca totul sa fie perfect, iar Tina suplineste absenta fiicei ei, fiind tot timpul la atelier. »

Robbie Williams pe podium

08 noiembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Robbie Williams pe podium

Robbie Williams a semnat un contract pentru a defila pentru casa de moda englezeasca Gio Goi, vestita pentru colectiile sale care au imbracat staruri rock precum The Rolling Stones, Happy Mondays, Oasis, New Order, Pete Doherty. Ex membrul formatiei Take That este cunoscut pentru atentia cu care se ingrijeste de corpul si mai ales de imaginea sa. “ De cind este singur poarta numai haine alese cu grija, de la firme de renume, se machiaza, face tratamente cosmetice de tot felul, si-a facut tatuaje noi si piercing. »

Mariacarla Boscono ii ia locul lui Kate Moss

02 noiembrie 2005

Mariacarla Boscono ii ia locul lui Kate Moss

Modelul italian Mariacarla Boscono a fost aleasa pentru a reprezenta casa de moda a creatoarei Stela McCartney si petru a o inlocui pe celebra Kate Moss, dupa scandalul cu droguri in care a fost implicata. Mariacarla va fi protagonista reclamelor TV pentru noua colectie de imbracaminte Hennes & Mauritz, conceputa de Stella McCartney. Desi initial Kate trebuia sa promoveze aceasta colectie, ea a pierdut contractul dupa ce reviste din intreaga lume au publicat fotografii in care priza cocaina, intr-un studio londonez. »

Sharapova imbina tenisul cu moda

18 octombrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Sharapova imbina tenisul cu moda

Cistigatoarea din 2004 a turneului de tenis de la Wimbledon, Maria Sharapova, va participa in luna decembrie a acestui an la o parada de moda inedita, pe terenurile de tenis din Osaka, Nagoya si Tokyo. Tenismena va juca impotriva lui Ai Sugiyama - nr. 28 in clasamentul WTA - si va defila purtind bijuterii si accesorii create chiar de ea. »

Coty face echipa cu David Beckham

13 octombrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Coty face echipa cu David Beckham

Concernul londonez Coty va crea o divizie speciala, in cadrul companiei, numita “Beckham Beauty House”, pentru a promova pe plan global produsele cosmetice purtind semnatura lui David si a Victoriei Beckham, in baza unui contract incheiat cu fotbalistul la inceputul acestui an. Primul produs lansat pe piata va fi parfumul barbatesc “Instinct”, iar prima piata de desfacere va fi cea europeana. »

Parfumul lui Hilary Duff

04 octombrie 2005 | Autor: beautycenter.ro

Parfumul lui Hilary Duff

Elizabeth Taylor a fost cea care a lansat moda parfumului propriu. De atunci, la Hollywood, parca vedetele nu sunt pe deplin vedete pina ce nu-si pun numele pe un parfum. Jennifer Lopez, Britney Spears, Usher, Sarah Jessica Parker, Isabella Rossalini si Paris Hilton s-au laudat cu scoaterea pe piata a unor esente mai mult sau mai putin de succes, ce le poarta numele. »

"Mademoiselle" Kate Moss isi cere scuze ca se drogheaza

28 septembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

"Mademoiselle" Kate Moss isi cere scuze ca se drogheaza

Top modelul Kate Moss si-a cerut scuze public pentru scandalul in care a fost implicata saptamina trecuta, dupa ce Daily Mirror a publicat imagini socante in care Kate priza de zor cocaina. Insotite de comentarii acide la adresa printesei modei, fotografiile i-au uimit pe fani, i-a intrigat pe colegii de breasla si i-a revoltat pe bosii marilor case de moda a carei imagine este Moss. »

Angelina - modelul casei de moda St. John

19 septembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Angelina - modelul casei de moda St. John

Actrita Angelina Jolie a semnat de curind un contract de 12 milioane de dolari cu casa de moda St. John, pentru a deveni imaginea acesteia in lume, dar si pentru un post de director in cadrul acesteia. Acest job ii ofera posibilitatea de a face ceea ce ii place cel mai mult, in afara de actorie si anume actiuni de caritate, intrucit St. John se va implica in campanii de ajutorare a copiilor. »

Heidi Klum dezvaluie secretul frumusetii dupa sarcina

13 septembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Heidi Klum dezvaluie secretul frumusetii dupa sarcina

Heidi Klum a acceptat sa vorbeasca, prin intermediul revistei Vitals Women despre secretele ei privind frumusetea pe timpul si mai ales dupa sarcina. Top modelul de 32 de ani este din nou insarcinata cu logodnicul ei, Seal, si radiaza de frumusete. Ea recunoaste ca a renuntat la mincarea de la fast food-uri, mai ales la cheesburgeri si cartofi prajiti si principala ei activitate a devenit, acum, mai mult ca niciodata, ingrijirea corpului ei. »

Naomi defileaza gratis in scop umanitar

09 septembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Naomi defileaza gratis in scop umanitar

Naomi Campbell se ofera sa defileze, saptamina viitoare, pentru orice designer din New York dispus sa cedeze onorariul ei Crucii Rosii. Manechinul doreste sa dea astfel o mina de ajutor victimelor urganului Katrina. Naomi vrea sa doneze fiecare penny pe care il cistiga timp de o saptamina celor ramasi fara adapost. “La New Orleans am avut prima mea sedinta foto, pe cind aveam doar 15 ani. E ingrozitor sa vezi la TV cum oameni in toata firea pling, fiindca nu le-a mai ramas nimic din ce au strins o viata. Ar fi nemaipomenit ca si alte persoane sa imi urmeze exemplul”, declara modelul. »