Coty face echipa cu David Beckham

13 octombrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Coty face echipa cu David Beckham
copyright: -

     Concernul londonez Coty va crea o divizie speciala, in cadrul companiei, numita “Beckham Beauty House”, pentru a promova pe plan global produsele cosmetice purtind semnatura lui David si a Victoriei Beckham, in baza unui contract incheiat cu fotbalistul la inceputul acestui an.

     Primul produs lansat pe piata va fi parfumul barbatesc “Instinct”, iar prima piata de desfacere va fi cea europeana. Brandul “Instinct” va cuprinde si deodorant, lotiune dupa ras si apa de toaleta, toate acestea urmind sa fie gasite in magazinele de specialitate, in urmatoarele luni.

     Echipa de la Coty s-a ocupat pina si de crearea logo-ului pentru familia Beckham, acesta reprezentind initialele DVB, caligrafiate cu un font in stil gotic. Insa cum orice colaborare se doreste fructuoasa pentru ambele parti, nu doar fotbalistul are de cistigat din aceasta afacere. Trustul Coty si-a creat, pe baza imaginii Beckham, intrarea in Asia si Orient, acolo unde vedeta este o figura extrem de populara.

     Coty se afla in plin proces de expansiune, dupa preluarea, in luna septembrie, a concernului Unilever Cosmetics. Colaborarile anterioare cu Celine Dion si Jennifer Lopez, in promovarea produselor proprii a dus la marirea considerabila a cifrei de afaceri a trustului londonez, care in prezent domina piata parfumurilor, produselor cosmetice si de ingrijire a pielii.

taguri: coty, beckham, parfum, cosmetice, instinct, brand

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!