trimite pe YMsalvează

True Colour Lipstick? Yes, please!

13 februarie 2013 | Autor: Andreea

 True Colour Lipstick? Yes, please!

Am primit doua dintre nuantele de rujuri recent lansate de catre cei de la Sleek Make Up. E vorba de Sleek Make Up True Colour Lipstick Loved Up & Tangerine Scream. Anterior mai incercasem vreo doua rujuri Sleek Make Up, ambele mate, ultimul fiind nuanta Pink Freeze. »

Gene de invidiat, extra curbate

10 ianuarie 2013 | Autor: Ramona Barbu

Gene de invidiat, extra curbate

Lasă-te uimită de o explozie de gene curbate, cu aspect dramatic. WOW! Astor lansează noul Big & Beautiful BOOM! Curved Mascara! Pregăteşte-te să creezi un mare impact cu privirea ta! »

Fond de ten imposibil de detectat

05 noiembrie 2012

Fond de ten imposibil de detectat

Te-ai săturat să fii acuzată de nenumărate delicte la adresa frumuseții? Toate am fost cel puțin o dată vinovate de folosirea unei nuanțe greșite de fond de ten. Dovezile, în cazul acesta, sunt greu de ascuns. Poți spune adio petelor și aspectului de mască pe care un fond de ten nepotrivit le poate lăsa pe tenul tău. »

Creion de ochi scandalos de britanic!

03 octombrie 2012

Creion de ochi scandalos de britanic!

Vrei să auzi noutatea care circulă pe străzile Londrei? Se zvonește că Rimmel are un nou dermatograf cu care poți atrage toate privirile! Noi îți spunem însă că nu este doar un zvon! »

Noua colecţie de rujuri Kate Moss Lasting Finish

04 iunie 2012 | Autor: Raluca Ursu

Noua colecţie de rujuri Kate Moss Lasting Finish

În această vară, culoarea devine periculos de yummy. După succesul senzaţional pe care l-a avut prima ei colecţie de rujuri creată în exclusivitate pentru Rimmel, Kate Moss se întoarce cu noi nuanţe delicioase de Lasting Finish. Inspirat de încântătoarea gamă de vară semnată de Kate, Rimmel a creat o nouă colecţie-capsulă Sugar ‘N’ Spice pentru buze si ochi. »

Un lip gloss fabulos!

12 aprilie 2012

Un lip gloss fabulos!

Nu ai crede că este posibil... dar tocmai am recreat faimosul nostru lip gloss: acum este extra strălucitor, mult mai drăguţ, elegant, seducător şi mai cool ca oricând. Chiar atunci când credeai că nu poţi obţine mai multă strălucire de la un gloss...iată că am recreat Hollywood Lip Gloss! »

Rimmel London prezintă fondul de ten care tine pasul cu tine

06 aprilie 2012

Rimmel London prezintă fondul de ten care tine pasul cu tine

Recunoaşte, în fiecare zi te lupţi cu stresul. Programul tău începe devreme şi se termină târziu în noapte. Totuşi faci faţă cu brio de fiecare dată, nu crezi că ar trebui să o facă şi machiajul tău? Rimmel London îţi prezintă noul Fond de Ten Lasting Finish 25 Ore, primul fond de ten de la Rimmel rezistent la transfer până la 25 de ore, disponibil şi în România din aprilie 2012. »

Prima mea experienta cu un make-up artist

26 februarie 2012 | Autor: Andreea

Prima mea experienta cu un make-up artist

As vrea sa intelegeti inainte sa cititi aceasta postare ca in primul rand e singura experienta a mea in care m-am lasat pe mana unui make up artist.Nu vreau sa generalizez,sunt convinsa ca exista multi make up artisti talentati,unii cu acte in regula si primele persoane de genul care imi vin in minte,romance desigur,sunt Lucia Iacob si Anca Buzea. »

Gene scandalos de mari

16 februarie 2012

Gene scandalos de mari

Hei, fetelor! Aţi auzit? Genele tocmai au devenit un subiect de discuţie revoltător. Acum durează doar un minut să obţii gene cu adevărat SCANDALOASE. »

Culorile perfecte de la Astor

11 februarie 2012

Culorile perfecte de la Astor

Inovatoarea marcă de cosmetice Astor aniversează primul an de colaborare creativă cu Heidi Klum printr-o sărbătoare a culorii! »