trimite pe YMsalvează

1 din 4 români are probleme cu somnul

1 din 4 români are probleme cu somnul

Aproape jumătate dintre români se trezesc dimineaţa cu dureri de spate, gât sau lombare, iar 35% dintre aceştia nu se simt odihniţi. De asemenea, studiul, efectuat în perioada 13 decembrie 2011 – 03 ianuarie 2012, a relevat faptul că mai mult de un sfert dintre români au probleme cu somnul.

Continuare

Shine. Bucura-te de viata!

22 august 2012

Shine. Bucura-te de viata!

O frumuseţe naturală, cu o energie vibrantă şi o vădită dragoste de viaţă, Heidi Klum este o adevarată sursă de inspiraţie. Top model, prezentator de televiziune, style icon, designer, femeie de afaceri, soţie şi mamă, Heidi se bucură de tot ce viaţa are de oferit. Femeile din întreaga lume sunt atrase de exuberanţa, eleganţa ei lipsită de efort, de faptul că este o femeie cu picioarele pe pământ şi de incredibilul ei talent natural. »

Simte vibraţia verii cu noul parfum în ediţie limitată de la Beyoncé

03 mai 2012

Simte vibraţia verii cu noul parfum în ediţie limitată de la Beyoncé

Vara aceasta, pregăteşte-te să accelerezi pulsul celor din jurul tău cu noua lansare hot din portofoliul de parfumuri best-seller ale lui Beyoncé. Fresh, uşor şi optimist, Beyoncé Pulse Summer Edition surprinde esenţa unei zile de vară jucăuşă, inundată de soare. »

1 din 4 români are probleme cu somnul

23 ianuarie 2012

1 din 4 români are probleme cu somnul

Aproape jumătate dintre români se trezesc dimineaţa cu dureri de spate, gât sau lombare, iar 35% dintre aceştia nu se simt odihniţi. De asemenea, studiul, efectuat în perioada 13 decembrie 2011 – 03 ianuarie 2012, a relevat faptul că mai mult de un sfert dintre români au probleme cu somnul. »

Beyonce Pulse, puterea din interiorul tau

12 ianuarie 2012 | Autor: Raluca Ursu

Beyonce Pulse, puterea din interiorul tau

Beyoncé are o energie nemaiîntâlnită. O simţi deopotrivă în ea şi în jurul ei. Nu dispare niciodată, ci iese la suprafaţă, pulsează şi te subjugă. Te atrage cu energia ei, pe care o vezi, o auzi şi o simţi: Beyoncé Pulse. Pregăteşte-te să te laşi subjugată de puterea celui mai nou parfum din portofoliul Beyoncé Parfums, care se lansează în luna ianuarie. »

Sonoelastografia – cea mai sigură metodă de prevenire a cancerului mamar

21 noiembrie 2011

Sonoelastografia – cea mai sigură metodă de prevenire a cancerului mamar

La fiecare 13 minute o femeie moare de cancer mamar. România este pe locul întai în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte incidenţa cancerului la sân. Anual sunt diagnosticate peste 7000 de femei cu această boală şi doar aproximativ 10% descoperă această afecţiune în fază incipientă lucru ce înseamnă o şansă de supravieţuire foarte mare. »

Ange ou Demon le Secret Elixir

17 iulie 2011 | Autor: Simona

Ange ou Demon le Secret Elixir

In 2011, Givenchy revine cu o noua interpretare olfactiva care dezvaluie in sfarsit secretul Ange ou Demon: Ange ou Demon Le Secret Elixir. Un nou parfum care aduce seductia la cote extreme. Enigmaticele fatetele de lumina si umbra ale noului Ange ou Démon le Secret Elixir, sunt imbogatite acum cu noi reflectii. »

Beyonce Heat Rush

09 iunie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Beyonce Heat Rush

Castigatoare a numeroase premii Grammy, actrita recunoscuta si model pentru milioane de oameni, Beyonce are o vitalitate ce inspira. Acum, calcand pe urmele primului parfum-hit, Beyonce Heat, superstarul international prezinta Beyonce Heat Rush, noul parfum stralucitor care ii surprinde personalitatea uimitoare si pasiunea pentru viata, invaluite de o seductie delicata. »

Lasa-te in voia tentatiei!

05 iunie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Lasa-te in voia tentatiei!

Intr-adevar, niciun alt brand nu este mai des asociat cu glamour-ul sexy decat GUESS. Flirty si usor, GUESS Seductive Wild Summer isi dezvaluie incet secretele savuroase: noptile fierbinti de vara, atitudinea jucausa, promisiunile soptite, nerabdarea arzatoare in asteptarea primului sarut, abandonul in fata tentatiei. »

Comme une Evidence L’eau

23 mai 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Comme une Evidence L’eau

Comme une Evidence este unul din parfumurile mele preferate, mi se pare ca mi se potriveste de minune. Asadar, am fost incantata cand am aflat ca sub numele Comme une Evidence, Yves Rocher lanseaza un nou parfum: Comme une Evidence L’eau. »

Ricci Ricci

06 mai 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Ricci  Ricci

Prima editie limitata a parfumului Ricci Ricci, o aduce din nou in atentie pe eroina Ricci Ricci la fel de seducatoare, jucausa, visatoare. Ingredientele delicioase din notele de top: capsuni, rubarba si ghimbir induc o sete de aventura, in nota de mijloc gasim Craiasa Noptii,o floare speciala care isi dezvaluie parfumul numai dupa lasarea serii... »