Angelina - modelul casei de moda St. John

19 septembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Angelina - modelul casei de moda St. John

     Actrita Angelina Jolie a semnat de curind un contract de 12 milioane de dolari cu casa de moda St. John, pentru a deveni imaginea acesteia in lume, dar si pentru un post de director in cadrul acesteia. Acest job ii ofera posibilitatea de a face ceea ce ii place cel mai mult, in afara de actorie si anume actiuni de caritate, intrucit St. John se va implica in campanii de ajutorare a copiilor.

     Richard Cohen, director executive al casei de moda din California, declara, in numele companiei pe care o reprezinta: “Angelina intruneste toate calitatile pentru a fi imaginea noastra. Este puternica, independenta, dinamica, este mama si actrita cunoscuta in intreaga lume. In plus, se ocupa in mod curent de actiuni filantropice. Este tot ce ne puteam dori”.

     La rindul ei, actrita se arata incintata de noua ei postura si de noul angajament. “Vreau ca garderoba mea sa fie sexy, confortabila si sa ma faca sa arat bine. Mi-am stabilit si multe teluri in viata, iar ajutorarea copiilor orfani sau in suferinta este unul dintre aceste teluri. St. John imi ofera toate acestea.

taguri: Angelina Jolie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!