trimite pe YMsalvează

Gisele Bundchen, renegata de Victoria's Secret

09 mai 2007 | Autor: Daiana Arpad

Gisele Bundchen, renegata de Victoria's Secret

Gisele Bundchen planuieste sa lanseze o colectie proprie de lenjerie intima, in colaborare cu lantul de magazine H&M. Supermodelul brazilian nu mai este imaginea firmei Victoria’s Secret. Potrivit New York Post, Gisele era de mai mult timp in negocieri cu H&M, pentru a lansa propria ei linie de lenjerie, lucru pe care conducerea Victoria’s Secret nu l-au agreat. »

Seminar de estetica organizat de Les Nouvelles Esthetiques in colaborare cu UNEP

07 mai 2007

Seminar de estetica organizat de Les Nouvelles Esthetiques in colaborare cu UNEP

Les Nouvelles Esthetiques, organizator al Congresului International de Estetica Aplicata, in colaborare cu UNEP (Uniunea Nationala a Esteticienilor Profesionisti din Romania) va invita la seminarul ce va avea loc in sala On Top of Bucharest, B-dul Iancu de Hunedoara nr. 8, in incinta cladirii City Bank, la etajul 7, in data de 7 mai, intre orele 10.00-17.00. »

Stella McCartney lanseaza o gama de produse pentru piele

27 aprilie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Stella McCartney lanseaza o gama de produse pentru piele

Fiica lui Paul McCartney, designerul Stella McCartney, a decis sa isi lanseze o gama de produse pentru piele, ca raspuns la solicitarile tot mai mari ale pietei, pentru produsele organice. „Exista foarte putine produse naturale bune pe piata, iar asta mi se pare frustrant." »

Marile sportive au devenit manechine pentru o noapte

21 aprilie 2007

Marile sportive au devenit manechine pentru o noapte

Editia din acest an a Bucharest Fashion Week nu a avut prea multe vedete in sala. Insa, pe podium au urcat VIP-uri, iar ultima seara a apartinut marilor noastre sportive. Zina Dumitrescu a deschis cea de-a patra zi cu o colectie de rochii de seara. Asistenta a fost surprinsa atunci cind pe scena au aparut doamnele sportului: Ionela Tirlea, Catalina Ponor, Camelia Potec, Monica Iagar, Violeta Beclea Szekely, Elisabeta Lipa, care au intrat in scena la bratul unui brunet aratos... »

Drew Barrymore, noua imagine CoverGirl

13 aprilie 2007 | Autor: Anne Marie Marinescu

Drew Barrymore, noua imagine CoverGirl

Drew Barrymore, actrita din „Charlie’s Angeles”, va deveni imaginea companiei de cosmetice CoverGirl. Vedeta de 32 de ani va aparea în pozele care vor promova produsele firmei, începând cu anul 2008, scrie FemaleFirst. »

Galerie foto

Scarlett, cea mai sexy femeie

11 aprilie 2007

Scarlett, cea mai sexy femeie

Scarlett Johansson, in ultimii ani actrita preferata a regizorului Woody Allen, a fost aleasa femeia cu cel mai atractiv corp din lume in urma unui sondaj la care au participat cititoarele revistei Glamour, informeaza thesun.co.uk. Actrita, in varsta de 22 de ani, care a jucat in "Rataciti printre cuvinte" si "Dulcele sarut al Daliei", are, potrivit celor 5.000 de cititoare care au participat la sondaj, cel mai sexy corp din lume. »

Imperiul Zara, pe miinile unei femei de 23 de ani

03 aprilie 2007 | Autor: Florin Badea

Imperiul Zara, pe miinile unei femei de 23 de ani

Amancio Ortega, presedintele gigantului modei spaniole Inditex SA, se retrage din afaceri din cauza unor probleme de sanatate si lasa intregul imperiu pe mina fiicei sale de 23 de ani. Crescuta in spiritul afacerist al tatalui sau, Marta Ortega Pérez este asteptata la conducerea retailerului gigant ce detine branduri precum Zara si Massimo Dutti. »

Primul blog al unui centru de frumusete

30 martie 2007

Primul blog al unui centru de frumusete

"Totul a pornit de la faptul ca in incercarile mele de a gasi un centru care sa-ti ofere servicii de calitate am avut tot felul de deceptii. Cautam un loc unde sa te simti respectata, ingrijita, sa simti ca cineva are grija de tine si este interesat de tine ca persoana si nu in calitate de client, fara a fi nevoit sa scoti o avere din buzunar." »

Catrinel Menghia, imaginea unor produse de lux

28 martie 2007

Catrinel Menghia, imaginea unor produse de lux

Top modelul Catrinel Menghia a devenit, pentru al doilea an consecutiv, imaginea colectiilor Lise Charmel si Bruno Manetti. Cele doua campanii vin dupa alte aparitii de succes. Sedinta foto s-a realizat in capitala Frantei, Paris. Frumoasa bruneta a fost aleasa sa devina pentru a doua oara si imaginea faimoasei case de moda italiene Bruno Manetti. »

Galerie foto

Cameron Diaz poarta aceleasi haine 4 zile

20 martie 2007 | Autor: Mihaela Preda

Cameron Diaz poarta aceleasi haine 4 zile

Cine spune ca nu poti purta aceleasi haine timp de 4 zile la rand? Ingerul blond al lui Charlie, Cameron, are o filosofie cel putin stranie. "Ma imbrac cum vreau si port aceleasi haine timp de 4 zile la rand, dupa care nu le mai port niciodata.", a declarat actrita de 34 de ani portalului Femalefirst. Ea mai spune ca niciodata nu s-a folosit de statutul ei de vedeta pentru a obtine haine gratis, de la marii designeri. "Imi place sa cumpar haine, e o activitate care ma relaxeaza si nu mi-ar placea sa renunt la placerea asta doar pentru a primi haine gratis." »