trimite pe YMsalvează

BOUNDS by MARIA FILIPESCU

13 aprilie 2011

BOUNDS by MARIA FILIPESCU

E primavara si, ca in fiecare an, designerul de bijuterii Maria Filipescu a pregatit o noua colectie, BOUNDS. Aflata in fata celui de-al patrulea eveniment de acest gen, Maria a ales in acest an sa simbolizeze legaturile dintre oameni, puternice dar totusi foarte firave printr-o serie de piese unicat, a caror tema principala sunt lanturile si zalele. Comunicarea virtuala intre oameni tinde sa ia locul din ce in ce mai mult comunicarii reale. Legaturile dintre oameni incep sa devina din ce in ce mai fragile. »

Galerie foto

Maria Lucia Hohan, prezenta pe luisaviaroma.com

22 martie 2011

Maria Lucia Hohan, prezenta pe luisaviaroma.com

Designerul roman Maria Lucia Hohan, prin brandul său MLH, este primul designer român inclus în portofoliul site-ului Luisa via Roma, al doilea cel mai mare retailer de fashion luxury pe on line la nivel mondial. Buyerii au selectat rochii de seară din colecţia de primăvară/vară 2011 şi în numai două luni s-au vândut deja peste 100 de piese semnate MLH. »

Irina Schrotter lanseaza colectia primavara - vara 2011

09 decembrie 2010

Irina Schrotter lanseaza colectia primavara - vara 2011

De 20 de ani, echipa Irina Schrotter studiază şi propune femeilor din Romania şi de pretutindeni, ţinute a căror definiţie o descoperi în timp, atunci când întelegi că simplitatea înseamnă de fapt frumuseţe. Pentru Revelion, Irina Schrotter propune colecţia Lenor Parfumelle, colectie inspirată din parfumul luxului franţuzesc: Subtile, Magnifique şi Seduisante, 3 rochii realizate special pentru personalitatea ta. »

Galerie foto

Simone Boutique, shopping asa cum ti-ai dorit

23 septembrie 2010

Simone Boutique, shopping asa cum ti-ai dorit

Cum ar fi ca in momentul in care treci pragul unui magazin, intregul personal sa iti fie dedicat? Cum ar fi ca femeia sofisticata din tine sa aiba la dispozitie o camera doar a ei, unde sa poata alege in voie tinute speciale, multe din ele in serie mica? »

Galerie foto

Bijuteriile Campagnolo

16 septembrie 2010

Bijuteriile Campagnolo

Bijuteriile nu înseamnă numai accesoriile vestimentare mai mult sau mai puţin preţioase care dau "sarea şi piperul" toaletelor noastre, ci denotă ceva mai mult, un stil de viaţă. Valoarea lor nu constă numai în valoarea pietrelor, a aurului, platinei sau argintului din care sunt realizate. Adevăratele bijuterii reprezintă creaţii artistice la care nu te poţi raporta decât ca la adevărate opere de artă. »

Flo & Jo, colectia toamna-iarna

15 septembrie 2010

Flo & Jo, colectia toamna-iarna

Flo&Jo; a lansat noua colectie de toamna-iarna 2010-2011 din care fac parte o diversitate de piese vestimentare atemporale, in stil etno, cu elemente de noutate si inedit. Pentru noul sezon, designerul italian propune intoarcerea la radacini, tematica din spatele colectiei fiind traditia, evocata atat prin cromatica abordata - culori mai temperate - cat si prin motivele de inspiratie nordica si materialele nobile folosite. »

Colectia semnata Britney Spears

05 iulie 2010

Colectia semnata Britney Spears

Britney Spears pare ca nu-si mai gaseste locul. Fiindca revenirea pe piata muzicala, in 2008, odata cu lansarea albumului Circus, nu i-a implinit asteptarile, cantareata a decis sa incerce si altceva. Asa ca in ultimii doi ani a lucrat intens…insa nu in studio, ci in atelierul Candie’s, compania de haine si accesorii, a carei imagine este. »

Cea mai indrazneata lansare de colectie

24 iunie 2010

Cea mai indrazneata lansare de colectie

Miercuri, 23 iunie a avut loc prezentarea colectiei toamna-iarna 2010-2011 semnata de catre designerul Laura Lazar si intitulata “Episod 1 – Nensha”. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul noii locatii de vara inaugurate recent de Gaia Boutique Club. Nensha inseamna puterea de a-ti transpune gandurile in imagini, aidoma unor fotografii proiectate de potentialul spiritual al fiecaruia dintre noi. O cautare a unor metode alternative de definire a artei, intr-un viitor pe care il putem simti mai indepartat sau mai apropiat, in functie de intensitatea cu care ne raportam la lumea gandurilor noastre. »

Cristina Nichita, colecţia toamnă/ iarnă 2010-2011

08 iunie 2010 | Autor: Anca Diaconita Bulhac

Cristina Nichita, colecţia toamnă/ iarnă 2010-2011

Cel mai longeviv eveniment naţional de modă, Romanian Fashion Week, ajuns la cea de-a doisprezecea ediţie, se va desfăşura la Iaşi în zilele de 9 şi 10 iunie, reunind douăzecişiuna de colecţii 100% româneşti. CRISTINA NICHITA participă pentru a 7-a oară la acest eveniment, în seara de 9 iunie. Ea propune imaginea unei femei elegante şi romantice desprinse din iconografia anilor ’40, un total look de un clasic chic sofisticat. »

Bijuterii ROCK

28 mai 2010

Bijuterii ROCK

SFERA JEWELRY DESIGN anunta lansarea unei noi colectii de bijuterii unicat. Intitulata ROCK, colectia se adreseaza celor pentru care rock-ul este o stare de spirit, care sunt siguri pe ideile si alegerile lor, nonconformisti, rebeli si care stiu sa se bucure de fiecare clipa. Designul pieselor este semnat de Anca Popea. »