trimite pe YMsalvează

Kylie Minogue este imaginea costumelor de baie H & M

08 martie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Kylie Minogue este imaginea costumelor de baie H & M

Compania suedeza de imbracaminte Hennes & Mauritz (H&M) a anuntat ca va colabora cu frumoasa Kylie Minogue, pentru lansarea colectiei 2007 de costume de baie. Cantareata va fi noua imagine a acestei colectii, numita “H&M loves Kylie”. Costumele de baie sunt stil sport, in ton cu vara, plaja si marea. Kylie si-a adus si ea aportul la crearea modelelor, la solicitarea H&M. »

Malu Wilz vine in Romania la ZILELE FRUMUSETII

28 februarie 2007 | Autor: Andreea Coman

Malu Wilz vine in Romania la ZILELE FRUMUSETII

Numarul Unu in make-up profesional, Malu Wilz, vine in Romania la ZILELE FRUMUSETII. Malu Wilz este prezenta duminica, 4 martie, la ZILELE FRUMUSETII, cu o demonstratie de machiaj artistic. “Machiajul schimba starea de spirit, dar nu schimba caracterul! Un machiaj facut profesionist influenteaza vizibil starea de spirit a unei femei!” Acestea sunt cuvintele care o ghideaza in meseria sa. »

Madonna, un simbol in lumea modei

15 februarie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Madonna, un simbol in lumea modei

Madonna a fost premiata la gala Elle Style Awards, pentru stilul ei mereu inedit de a se imbraca, si pentru schimbarile de look de-a lungul anilor. Ceremonia, care a avut loc la Camden’s Roundhouse din Londra, a ridicat-o pe diva de 48 de ani la rangul de simbol in lumea modei, in timp ce Naomi Campbell a fost numita cel mai bun model al anului, iar Stella McCartney – cel mai bun designer international. Actrita Penelope Cruz a plecat de la ceremonie cu premiul pentru cel mai bun film, Volver, Thandie Newton cu cel pentru cea mai buna actrita, in The Pursuit of Happyness. »

Hilary Rhoda este noua imagine Estee Lauder

07 februarie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Hilary Rhoda este noua imagine Estee Lauder

O tanara frumoasa si nou intrata in lumea modelelor va aparea din luna august 2007 in reclamele trustului Estee Lauder, divizia produselor pentru piele si de make up. Aerin Lauder, purtatoarea de cuvant a companiei, declara: „Hilary este una dintre cele mai stralucitoare modele la ora actuala, in lumea modei. Are un stil sofisticat care ne-a atras atentia si o frumusete care s-a facut remarcata intr-un timp foarte scurt. Este perfecta pentru Estee Lauder.” »

Marile companii refuza semnarea acordului pentru cosmetice sanatoase

03 februarie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Marile companii refuza semnarea acordului pentru cosmetice sanatoase

Cateva zeci de companii de cosmetice si produse de ingrijire corporala au acceptat sa semneze „Acordul pentru fabricarea de cosmetice sanatoase”, initiat de Coalitia Internationala pentru Sanatate Publica. Semnatarii au un termen de 3 ani ca sa gaseasca alternative la chimicalele continute de produsele cosmetice, chimicale care au efecte negative asupra sanatatii, cum ar fi dereglarile hormonale. »

Kate Moss ramane imaginea RIMMEL London

01 februarie 2007 | Autor: Laura Banica

Kate Moss ramane imaginea RIMMEL London

Coty Inc. confirma faptul ca supermodelul Kate Moss, un adevarat simbol in lumea modei, este si va continua sa fie imaginea liniei de cosmetice Rimmel London. Selectata in 2001 pentru background-ul sau londonez si pentru frumusetea si stilul personal unic, Moss a reprezentat un punct forte pentru linia Rimmel London. “Kate Moss are o frumusete aparte, fiind in acelasi timp o sursa de inspiratie, dar si un ideal realist pentru consumatorii Rimmel, a afirmat Stephen Mormoris, Senior Vice President, Global Marketing, Coty Beauty. Kate este un model remarcabil pentru linia de cosmetice si va continua sa reprezinte marca.” »

Gisele Bundchen invinuieste parintii pentru aparitia anorexiei in rindul top modelelor

21 ianuarie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Gisele Bundchen invinuieste parintii pentru aparitia anorexiei in rindul top modelelor

Supermodelul Gisele Bundchen considera ca nu industria modei e de vina pentru aparitia anorexiei in randul tot mai multor top modele, ci parintii sunt vinovatii. "Eu nu am suferit niciodata de asa ceva si asta datorita educatiei primite si a faptului ca provin dintr-o familie solida. Parintii m-au indrumat, iar genele conteaza foarte mult in aceasta meserie. »

Noul look i-a adus lui Kyle titlul de

10 ianuarie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Noul look i-a adus lui Kyle titlul de

Glamour a plasat-o de curand pe micuta cantareata australiana pe locul intai in topul celor mai stilate staruri. Primele fotografii ale lui Kyle Minogue, dupa ce a invins cancerul, au fost realizate de iubitul ei, Olivier Martinez, intr-un weekend la Portofino, Italia. Cu un look de adolescenta, Kyle i-a luat locul lui Kate Moss, castigatoarea de anul trecut si a reusit sa o devanseze si pe Victoria Beckham, sotia celebrului fotbalist clasandu-se anul acesta pe locul 2. »

Ce-si doresc femeile?

08 ianuarie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Ce-si doresc femeile?

Jemma Kid, Mary McCartney, Annie Lennox si alte staruri au facut echipa intr-un pictorial numit “What women really want”. Pictorialul face parte dintr-o campanie de strangere de fonduri pentru fundatia Breast Cancer Haven... »

Sienna Miller va crea rochii si taioare

03 ianuarie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Sienna Miller va crea rochii si taioare

Actrita Sienna Miller si sora ei, Savannah, au decis sa intre impreuna in afaceri. Cum cea mai profitabila afacere la Hollywood este acum moda, ele isi vor deschide o casa de moda. Numele acesteia va fi Twenty8Twelve, de la data de nastere a Siennei - 28 decembrie. Cele doua surori au anuntat ca in principal modelele vor fi realizate de ele, mai ales ca Savannah are oarecare talent in domeniu, ea a terminat cursurile Central Saint Martins College of Art and Design din Londra. Sienna si Savannah vor fi ajutate si de creatorul liniei Pepe Jeans, Carlos Ortega »