trimite pe YMsalvează

Jeansi imprimati si topuri colorate, a la Nicky Hilton

06 aprilie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Jeansi imprimati si topuri colorate, a la Nicky Hilton

Nicky Hilton, sora celebrei Paris, isi face drum in lumea modei. Ea a lansat, zilele trecute, la magazinul Macy’s din New York o linie vestimentara casual, cuprinzind jeansi si topuri in culori vesele, cu diverse imprimeuri sau modele din paiete colorate. Colectia, intitulata CHICK, s-a bucurat de succes, mai ales ca, nefiind vorba de piese extravagante, atit jeansii cit si maieurile si topurile pot fi purtate in tinuta de zi cu zi, iar costurile sunt reduse. »

Kate Moss va fi premiata la Fashion Designer's of America 2005

01 aprilie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Kate Moss va fi premiata la Fashion Designer's of America 2005

Supermodelul Kate Moss va primi un premiu pentru influenta pe care a exercitat-o in lumea modei. Premiul ii va fi decernat in cadrul ceremoniei Fashion Designer's of America 2005, ce va avea loc pe 6 iunie. Tot atunci vor fi desemnati: designerul anului in moda feminina si designerul anului in moda masculina, printre cei nominalizati numarindu-se: Marc Jacobs, Ralph Rucci, Vera Wang si John Barlett, Ralph Lauren si John Varvatos. »

Saptamina modei la Montreal

22 martie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Saptamina modei la Montreal

Luni, 21 martie, a inceput "Montreal Fashion Week". Evenimentul doreste sa atraga atentia intregii lumi asupra importantei Quebec-ului in industria modei, prin promovarea designerilor locali. Christian Chenail, Nadya Toto, Yves-Jean Lacasse, Andy Thê-Anh, Mylène B, Falbala, sunt citiva dintre cei care isi vor prezenta colectiile pe podium. Pe linga acestia va fi prezent si Arthur Mendonca, pe care editia britanica a revistei Vogue il prezinta ca pe “ rasfatatul Canadei”, un tinar care, in 3 ani de la lansare, a devenit cel mai bine cotat designer din lumea modei canadiene. »

Bono ii ajuta pe africani prin moda

18 martie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Bono ii ajuta pe africani prin moda

Solistul trupei U2, Bono, lanseaza o colectie vestimentara numita Edun (nude, scris de la coada la cap). Ajutat de sotia sa, care a conceput majoritatea modelelor si de designerul Rogan Gregory, Bono spera ca astfel sa ofere nu doar haine de calitate, dar si locuri de munca, oamenilor de pe continentul african. El a decis ca intreaga colectie sa fie realizata in Africa, dupa numeroasele excursii pe care le-a facut acolo, pentru a sprijini campaniile anti SIDA. »

Elizabeth Taylor isi ia avint in afaceri

06 martie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Elizabeth Taylor isi ia avint in afaceri

Legenda filmului american, Elizabeth Taylor, va lansa curind o linie de bijuterii pentru ocazii speciale, ale caror preturi vor varia, de la citeva sute de mii de dolari la citeva milioane. La cei 73 de ani pe care I-a implinit pe 27 februarie, starul infirma orice zvon privind subrezirea sanatatii ei, prin simpla sa prezenta. “ E de ajuns sa o vedeti ca sa va dati seama cum sta cu sanatatea.“, declara ziaristilor purtatorul de cuvint al lui Liz, Sally Morrison. »

Tinute de 5 stele, la Oscar

04 martie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Tinute de 5 stele, la Oscar

Anul acesta la festivitatea premiilor Oscar, atit actritele cit si actorii prezenti au surprins prin tinutele de gale afisate, potrivit criticilor fiind editia in care nu a existat, practic, nici un “look ratat”. Despre rochiile actritelor s-a vorbit inca dinainte de inceperea festivitatii. Se anunta a fi o explozie de frumusete si bun gust. Parte din merit este al designerilor, dar laudele le revin actritelor, pentru a fi ales rochia potrivita cu stilul, fizicul si personalitatea lor. »

Dolce fara Gabbana

02 martie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Dolce fara Gabbana

Cel mai mediatizat cuplu al industriei modei, Domenico Dolce si Stefano Gabbana au pus capat unei lungi perioade de speculatii ale presei. Ei au recunoscut oficial ca idila lor a luat sfirsit, dar au hotarit sa continue sa lucreze impreuna. “Pe plan profesional vom colabora la fel ca si pina acum. Ne intelegem foarte bine in acest domeniu si suntem indeajuns de maturi incit sa nu lasam ruptura din planul personal sa ne afecteze in plan profesional.”, declara Domenico. »

Naomi Campbell a obosit

18 februarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Anuntata cu surle si trimbite la London’s Fashion Week, prezenta celebrei Naomi Campbell a adunat sute de fotografi avizi de instantanee cu diva care in ultima vreme a fost vazuta mai rar pe catwalk. Si de data asta ea e fost la un pas de a contramanda prezentarea pentru Gharani. »

Jessica Simpson lanseaza Dessert Treats

13 februarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Jessica Simpson lanseaza Dessert Treats

Dupa succesul avut cu gama de cosmetice Dessert Beauty, Jessica Simpson si Randi Shinder lanseaza un nou brand, Dessert Treats, un fel de “sora mai mica” a prestigiosului Dessert Beauty, care s-a bucurat de succes in intreaga lume. Dessert Treats este o colectie de cosmetice pentru corp si ten, fiecare gama continind cite 6 produse cu parfumuri ce amintesc de desertul favorit din copilarie: banana, guma de mestecat, trufe, frisca, acadea si drops. »

Clarins tinteste hotelurile si saloanele de infrumusetare de lux

01 februarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Clarins tinteste hotelurile si saloanele de infrumusetare de lux

     Brandul francez de produse pentru ingrijirea pielii isi pune la punct strategia de impunere, in urmatorii 4 ani, pe o noua piata: cea a hotelurilor de 5 stele si a centrelor de tratament de lux. Primul pas in acest sens va fi facut in februarie in Emiratele Arabe, unde Clarins va deschide un salon sofisticat, in cadrul hotelului le Meridien Mina Seyahi Beach.Directorul de marketing, Olivier Courtin-Clarins considera ca aceasta strategie, desi nu este una foarte profitabila,… »