trimite pe YMsalvează

Aminoacizii si botoxul

05 martie 2010 | Autor: Ana-Maria Blaj

Aminoacizii si botoxul

Aminoacizii au un rol esential in constituirea proteinelor pielii (colagenul, cheratina si elastina) si contribuie la mentinerea si refacerea hidratarii cutanate, pe cand botoxul sterge ridurile de expresie, fiind uneori ceva mai riscant. In ambele cazuri, ,,acordul’’ unui specialist in estetica este obligatoriu! Aminoacizii au in special rolul de a repara si reinnoi tesuturile, sa inlocuiasca proteinele deteriorate; sunt indispensabili pentru mentinerea integritatii pielii, ei reprezentand suportul sau nutritional. »

Tratamente noninvazive: mezoterapia

22 decembrie 2009 | Autor: Andrea Anghel

Tratamente noninvazive: mezoterapia

Absorbtia prin piele a substantelor nutritive in cazul aplicarii de creme este de doar 10 % ! Pielea este un obstacol important pentru substanţele străine care intră în organism, stratul cornos, cel mai superficial, detinand rolul determinant in functia de bariera a pielii. Mezoterapia ( derivat din greacă : “mėsos” însemnând " mijloc “ şi ” therapeia"- “ a trata medical” ) penetreaza aceasta bariera prin injectarea direct in piele (la nivelul tesutului de mijloc al pielii , respectiv mezoderm ) sau in tesutul subcutanat, a unor minidoze de vitamine, minerale, medicamente convenţionale sau homeopate... »

Tratamentul crema pentru epilare definitiva, acum si in Romania!

01 noiembrie 2009

Tratamentul crema pentru epilare definitiva, acum si in Romania!

Sistemul Epilar a fost dezvoltat de medici si de biochimisti din Scandinavia, iar în prezent este procedeul conducator în Europa si în Statele Unite, privind îndepartarea definitiva al parului nedorit. Debutul cu succes al sistemului Epilar în Europa s-a facut în anul 2004. Acum este disponibil si in Romania! »

Sfatul esteticianului pentru un san perfect

29 aprilie 2008

Sfatul esteticianului pentru un san perfect

Sanul: delicat, rotund, cuceritor, seducator; iubit, detestat, uneori micsorat sau, de cele mai multe ori, „marit” chirurgical; elogiat, renegat, expus. »

Epilarea cu laser si lumina pulsata - indicatii pentru o depilare eficienta

01 aprilie 2008

Epilarea cu laser si lumina pulsata - indicatii pentru o depilare eficienta

Cand vorbim de fotoepilare ne referim atat la epilarea cu laser, cat si la cea cu lumina pulsata; desi ambele se realizeaza prin intermediul luminii, totusi, caracteristicile acesteia in ambele cazuri sunt diferite. »

Epilarea cu zahar

07 iunie 2007 | Autor: Olivia Dutu si Mihnea Ratte

Epilarea cu zahar

In orice oras din Romania, fie el mai mare sau mai mic, exista zeci, sute sau chiar mii de saloane de infrumusetare. Saloanele au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Adoram sa ne facem frumoase, sa ne coafam, sa ni se faca manichiura, pedichiura, masaj… toate sunt placute, pana la epilat. N-am intalnit femeie care sa mearga cu placere la salon atunci cand trebuie sa se epileze. Daca acasa preferam de multe ori sa Indepartam parul fara durere, prin radere sau folosind o crema depilatoare, aceste metode nu sunt recomandate. »

Augumentarea mamara

06 mai 2007

Augumentarea mamara

Din multe puncte de vedere, augmentarea mamara ( adica marirea sanilor pe cale chirurgicala, folosind implante din silicon) este regina operatiilor estetice ; rezultatele sunt imediate si corespund sau depasesc asteptarile pacientelor, inciziile sunt minime si recuperarea rapida. Cu toate acestea, decizia de a devenii pacienta unui chirurg plastic nu este si nici nu trebuie sa fie una usoara. »

Lentilele de contact pot duce la orbire

01 mai 2007 | Autor: Daiana Arpad

Lentilele de contact pot duce la orbire

Aproape 3 sferturi dintre purtatorii de lentile de contact risca sa orbeasca, din cauza unei igiene inadecvate, releva un stiudiu recent. Potrivit acestuia, o persoana din cinci linge lentila inainte de a o baga in ochi si doua persoane din cinci aplica lentilele fara sa se fi spalat pe maini inainte. In mod socant, 15% dintre utilizatorii lentilelor sunt surprinsi culegand o lentila scapata pe jos si punanad-o la loc fara sa o dezinfecteze. Desi lentilele nu trebuie tinute mai mult de 7-8 ore pe zi, majoritatea ajung sa le foloseasca si cate 12 ore pe zi. »

Fiziologia pielii la femeile cu vârste cuprinse între 20 si 30 de ani

23 aprilie 2007

Fiziologia pielii la femeile cu vârste cuprinse între 20 si 30 de ani

O ancheta realizata în rândul a 252 de femei cu vârste cuprinse între 20 si 30 de ani, din New York, Paris, Hong Kong, Tokyo etc., a relevat faptul ca, peste tot în lume, principalele probleme cutanate de care se plâng reprezentantele sexului frumos sunt: dilatarea porilor, luciul zonei mediane a fetei, imperfectiunile pielii si tenul uscat. În aceasta perioada a vietii, femeile sufera deseori din cauza excesului de sebum si a nivelului scazut de hidratare a stratului cornos. »

Tratamentele medicale sau de chirugie estetica

09 aprilie 2007

Tratamentele medicale sau de chirugie estetica

„Avon” a realizat un studiu la care au participat 21 de mii de femei din 24 de tari, pentru a stii ce gândesc despre tratamentele medicale sau de chirugie estetica. Rezultatele sunt foarte interesante. Cea mai mare parte dintre femei cunoaste cel putin un tip de tratament medical sau de chirurgie estetica. O cunoastere mai profunda a tuturor tratamentelor medicale sau de chirurgie estetica se înregistreaza în America de Nord. Cunoasterea tratamentelor medicale si de chirurgie anit-îmbatrânire este foarte buna. Între 50 si 75% dintre femei stiu ce este un lifting al fetei, un lifting al ochilor, un lifting de suprafata cu laser si injectiile cu colagen. »

12>