trimite pe YMsalvează

Se poarta blondul a la Jessica Simpson, Jessica Alba si Jennifer Lopez

27 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Se poarta blondul a la Jessica Simpson, Jessica Alba si Jennifer Lopez

Jessica Simpson, Jessica Alba si Jennifer Lopez sunt frumusetile cele mai admirate si mai cautate printre femeile utilizatoare de internet, potrivit unui studiu realizat de situl BeautyRiot.com. Situl prezinta coafuri si look-uri, machiaje de zi si de seara, tinute ale vedetelor, dar si sfaturi pentru ca, in functie de forma fetei, de trasaturi, de culoarea ochilor, fiecare femeie sa gaseasca cele mai potrivite combinatii pentru ea. »

Implanturile lui Kimberly Stewart atirna pe peretii iubitului sau

24 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Implanturile lui Kimberly Stewart atirna pe peretii iubitului sau

Kimberly Stewart, fiica celebrului Rod Stewart, a acceptat sa vorbeasca despre operatia sa de marire a sanilor si ulterior despre scoaterea implanturilor, dupa ce fostul ei iubit, Jack Osbourne, a facut publica toata aceasta poveste. Povestea implanturilor cu silicon ale lui Kimberly, prezentatoarea tv de 25 de ani, era secretul ei cel mai bine pazit. Singurii care stiau de operatia de marire a sanilor si apoi de scoatere a implanturilor erau parintii ei si Jack Osbourne, cel cu care Kimberly a fost logodita. »

Secretul lui Beckham: cremele hidratante si manichiura

18 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Secretul lui Beckham: cremele hidratante si manichiura

Dupa ce a fost catalogat drept “cel mai frumos sportiv”, de catre revista People, fotbalistul David Beckham s-a gindit ca nu ar strica sa isi dezvaluie secretul frumusetii. El declarat ca sotia sa, Victoria, l-a invatat cit de important este sa iti hidratezi pielea si sa te ocupi de manicura. »

Renee a spus

13 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Renee a spus

Actrita Renee Zellweger s-a casatorit luni, 9 mai, pe o plaja din Virgin Islands, cu cantaretul de country Kenny Chesney, socand lumea mondena de peste ocean si nu numai. Cei doi s-au cunoscut in ianuarie, cu ocazia unei festivitati organizate pentru stringerea de fonduri destinate victimelor tsunami. Ei nu s-au afisat prea mult in public, impreuna, de aceea idila lor a scapat de ochii curiosi ai ziaristilor. »

Courtney Cox va reprezenta Kinerase

02 mai 2005 | Autor: Mihaela Preda

Courtney Cox va reprezenta Kinerase

Courtney Cox este noua imagine a companiei americane de cosmetice Kinerase. Actrita va aparea intr-o campanie publicitara importanta, a brandului, campanie ce va fi difuzata in SUA, Europa si Canada. In prezent ea poate fi vazuta doar pe situl companiei, unde declara: “ Kinerase este o metoda simpla si eficienta prin care eu imi pastrez pielea tinara si frumoasa.” »

Julia Roberts, cap de afis al celor mai frumosi oameni din lume

29 aprilie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Julia Roberts, cap de afis al celor mai frumosi oameni din lume

Julia Roberts revine pe copertile revistelor, dupa ce in luna noiembrie a anului trecut a nascut gemeni. Actrita zimbeste cum numai ea stie, de pe coperta PEOPLE, in numarul dedicat annual celor 50 cei mai frumosi oameni din lume. Ea este petru a treia oara cind Julia este cover girl, petru revista amintita. Stilista care s-a ocupat de imaginea ei, Genevieve, declara: “Faptul ca a devenit mamica o face sa atinga acel maxim de frumusete pe care o femeie il poate afisa. »

Versace o prefera pe Demi Moore Madonnei

26 aprilie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Versace o prefera pe Demi Moore Madonnei

Actrita Demi Moore va lua curind locul cintaretei Madonna, in campaniile Casei Versace. La 42 de ani, Demi radiaza de frumusete si nu putini au fost cei care si-au pus intrebarea daca ea a apelat la chirurgia estetica pentru a arata ca la 25 de ani. Indiferent de raspuns, un lucru este cert: fosta sotie a lui Bruce Willis si actuala logodnica a lui Ashton Kutcher, arata traznet in Ingerii lui Charlie 2, este intr-o forma fizica de invidiat, iar acum chipul ei va fi prezent la toate manifestarile alaturi de Versace. »

Impachetarile cu alge, secretul frumusetii lui Nicole Kidman

20 aprilie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Impachetarile cu alge, secretul frumusetii lui Nicole Kidman

Nicole Kidman a gasit solutia pentru a se mentine in forma si pentru a scapa rapid de citiva centimetri, la nevoie chiar intr-o singura zi: tratamentul cu alge marine. Potrivit unui articol aparut in ziarul Daily Mail, actrita este foarte incintata de rezultatele obtinute in urma sedintelor de impachetari cu alge, drept pentru care si-a luat si sora, pe Antonia, la terapeut. »

Tom Ford va crea cosmetice de lux alaturi de Estee Lauder

15 aprilie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Tom Ford va crea cosmetice de lux alaturi de Estee Lauder

Tom Ford va reveni pe piata modei internationale, la un an dupa ultima prezentare alaturi de Gucci. Ford, unul dintre cei mai talentati si prolifici designeri vestimentari din ultimul deceniu, este cunoscut ca omul care a transformat Gucci intr-unul din cele mai cunoscute si mai profitabile branduri si care a strins, de-a lungul activitatii de pina acum, nu mai putin de 200 milioane dolari. »

Oscarul parfumurilor, la New York

12 aprilie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Oscarul parfumurilor, la New York

Ballroom, sala de festivitati a cladirii Hammerstein din New York, a fost ticsita, joi seara, cu vedete de tot felul. Covorul rosu de la intrare si-a asteptat invitatii, toti imbracati in fracuri sau toalete de seara atent alese, ca si in seara Oscarurilor. Celebritatile din lumea filmului si a modei s-au intilnit si anul acesta, la Fragrance Foundation Awards. Actrita Marisa Tomei, manechinul Sophie Dahl, cintareata Ashanti, au venit special la acest eveniment pentru a o celebra pe Carolina Herrera, a carei activitate de o viata, ca designer, a fost rasplatita printr-un premiu special. »