trimite pe YMsalvează

Beckham o adora pe Kate Moss

16 mai 2006 | Autor: Daiana Arpad

Beckham o adora pe Kate Moss

Victoria Beckham a recunoscut ca are un model: pe Kate Moss. Declaratia Victoriei, ea insasi un model pentru milioane de femei din lume, a dat un plus de credibilitate supermodelului care asta toamna era pozata prizind cocaina si a carei cariere a fost multa vreme pe butuci, din aceasta cauza. Moss a pierdut multe contracte de modeling, insa datorita prietenilor ei celebri a reusit sa revina pe podium. »

O rusoiaca este Mrs. World 2006

01 mai 2006 | Autor: Daiana Arpad

O rusoiaca este Mrs. World 2006

Sofia Arzhakovskaya a fost desemnata Mrs. World 2006, in cadrul concursului desfasurat in Rusia, la St. Petersburg. Sofia are 18 ani si este casatorita de un an, a terminat o scoala de dans iar acum este "free dancer", adica dansatoare liber profesionista. Premiul cistigat de ea este o haina de blana in valoare de 6000 de dolari si un set de bijuterii. »

Nu e cea mai sexy, dar e cea mai frumoasa

30 aprilie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Nu e cea mai sexy, dar e cea mai frumoasa

Actrita Angelina Jolie a cistigat – pentru a cita oara?! – titlul de cea mai frumoasa femeie din lume, in urma unui sondaj efectuat de o revista americana. Desi in urma cu o saptamina a pierdut in favoarea Keirei Knightley in topul celor mai sexy femei, realizat de britanici, pentru americani Angelina este in continuare femeia perfecta. »

Kate Moss are planuri mari in moda

15 aprilie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Kate Moss are planuri mari in moda

Kate Moss are de gind sa isi faca propria ei linie vestimentara. Cu alte cuvinte, sa treaca in spatele scenei si sa le imbrace pe viitoarele staruri ale modei. Ea a declarat presei ca nu are de gind sa se retraga deocamdata din modelling, dar ca iubeste enorm lumea modei si vrea sa isi asigure un loc cit mai aproape de scena, pe viitor. Ea spera ca fiica ei, Lila Grace, ii va calca pe urma, iar acesta este inca unul din motivele pentru care incearca sa se lanseze ca designer. »

Helena Christensen, noua imagine Ultimo

02 aprilie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Helena Christensen, noua imagine Ultimo

Supermodelul Helena Christensen este noua ambasadoare a companiei de lenjerie Ultimo. In virsta de 37 de ani, Helena a socat prin frumusetea ei pe toti cei prezenti la campania de lansare de la Glasgow. Desi a preferat sa se retraga din lumea modei acum 5 ani, dedicindu-se carierei de fotograf profesionist, ea si-a pastrat forma maxima. Oficialii companiei Ultimo declara ca sunt absolut uimiti de cum arata daneza si ca nu le vine sa creada ca a acceptat sa semneze un contract cu ei. »

Frumusetile naturale de la Hollywood

17 martie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Frumusetile naturale de la Hollywood

     Scarlet Johansson a fost desemnata drept cea mai naturala frumusete de la Hollywood, intr-un sondaj realizat de Telewest Cable Company si la care au raspuns cei mai faimosi stilisti. Ei o considera pe tinara de 21 de ani drept o frumusete naturala datorita luminozitatii tenului sau si a trasaturilor armonioase cu care a fost inzestrata de natura. Pe locurile 2 si 3 au fost plasate Kate Winslet si Catherine Zeta- Jones.      Nici actorii nu au… »

Naomi cere 50.000 dolari unui chirurg plastician

04 martie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Naomi cere 50.000 dolari unui chirurg plastician

Supermodelul Naomi Campbell da in judecata un renumit chirurg plastician de la Hollywood, supranumit “regele Botox”, pentru utilizarea numelui ei in lista sa de clienti celebri. Naomi a angajat avocati dintre cei mai temuti si cere 50.000 dolari despagubire doctorului Jean Louis Sebagh, prin miinile caruia au trecut Madonna, Elle Macpherson si Meg Ryan. Ea declara ca nu a apelat niciodata pina acum la chirurgie estetica si ca nici nu considera ca ar avea nevoie de asa ceva, iar gestul doctorului i se pare cit se poate de deplasat, fiindca ii afecteaza imaginea. »

Femeia anului: Charlize Theron

25 februarie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Femeia anului: Charlize Theron

Actrita Charlize Theron a fost desemnata "Femeia Anului", la Elle Style Awards, manifestare ce a avut loc pe 21 februarie la Old Trueman Brewery, Londra. Charlize a fost o aparitie fermecatoare, pe scena, cind si-a ridicat premiul. Imbracata intr-o rochie neagra scurta si simpla, creata de Versace, ce ii punea foarte bine in evidenta picioarele unanim decretate "cele mai frumoase de la Hollywood", ea a dovedit ca premiul cistigat i se cuvenea pe deplin. »

Apa si somnul, secretele lui J. Lo

19 februarie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Apa si somnul, secretele lui J. Lo

Actrita si cintareata Jennifer Lopez este intrebata deseori care este secretul frumusetii ei. La cei 36 de ani, ea arata fantastic si este intr-o forma care ar face-o invidioasa pe orice adolescenta. J. Lo a recunoscut ca nu cheltuie bani pe tratamente miraculoase si nici pe sedinte extravagante la cine stie ce clinici luxoase. »

Expo Mariage promite o nunta de vis

18 februarie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Expo Mariage promite o nunta de vis

Intre 17 si 19 februarie are loc, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si Palatul Parlamentului (Sala Unirii si Sala Tache Ionescu) Expo Mariage, expozitia cu vanzare unde gasiti tot ce va trebuie pentru nunta. In cadrul evenimentului vor fi lansate colectiile anului 2006 pentru rochii de mireasa si tinute de seara. »