trimite pe YMsalvează

Oferta de promovare

Aveti un centru de infrumusetare si doriti sa va promovati afacerea. De ce sa alegeti beautycenter.ro si nu alte site-uri pentru femei?


1.alte site-uri au tot felul de informatii
Noi avem doar informatii care au legatura cu frumusetea. Nu avem sectiuni legate de sex, cuplu, nici program tv, ori rubrica pentru timpul liber.
beautycenter.ro este un portal specializat de beauty.


2. alte site-uri au trafic mai mare
Ganditi-va cate persoane cauta pe google subiecte legate de sex, ori de cuplu si ajung pe site-urile pentru femei, care ofera un continut generalist. Dar cate dintre aceste persoane sunt cu adevarat interesate de frumusete?
beautycenter.ro are un target focusat si foarte clar definit.

3. alte site-uri sunt aglomerate
Intrati pe oricare din site-urile concurente beautycenter.ro. Va fug ochii? Si noua :-) De aceea pe site-ul nostru va veti relaxa si veti reusi sa gasiti usor informatia cautata.
beautycenter.ro este creat de profesionisti.

Va prezentam mai jos principalele spatii de publicitate pe care le puteti comanda pe beautycenter.ro. Odata plasata comanda, cineva din echipa noastra va va contacta pentru detalii.

Va multumim!

 

Titlu  Descriere  
Advertorial prima pagina Articol exclusiv de prima pagina. Contine: descriere companie/serviciu, galerie foto si video, link catre site-ul clientului, date de contact

Comandă

 Advertorial sectiune  Articol exclusiv publicat intr-una din categoriile: look, siueta, utritie, estetica, stil, centre frumusete. Contine: descriere companie/serviciu, galerie foto si video, link catre site-ul clientului, date de contact

Comandă

 Companie PREMIUM  Pagina personalizata pentru firma dvs. Contine: descriere servicii, tarife, galerie foto si video, date de contact, localizare pe harta, link catre site-ul clientului, oferte speciale, anunturi, calendar programare online. Companiile premium beneficiaza si de: - afisare preferentiala in catalogul web, afisare in pagina “Centre de frumusete”, publicarea gratuita a 4 oferte speciale/luna, publicarea gratuita a 2 anunturi/luna, cont de administrare

Comandă

 Oferte speciale  Pentru companiile non-premium care doresc sa publice o oferta speciala, acest serviciu este platibil prin SMS. Oferta apare in homepage+toate paginile de categorii: look, silueta, nutritie, estetica, stil, centre frumusete. Pana in luna decembrie acest serviciu este GRATUIT.

Comandă

 Oferta saptamanii  Caseta de promovare de tip banner, plasata in primul ecran, contine: fotografie, titlu si link catre site-ul advertiserului.

Comandă

 Sponsor rubrica  Afisarea tuturor elementelor de identitate a firmei dvs., date de contact si link catre site-ul dvs. in cadrul uneia din rubricile: parfect, mascoolin, beautybride. Aveti posibilitatea organizarii de concursuri si promovarea serviciilor/produselor dvs. In cadrul galeriei foto din rubrica aleasa.

Comandă

 Salonul lunii  Beneficiaza de acelasi regim ca si advertorialul, in plus va fi promovat printr-un banner 300x250 si pe site-urile partenere beautycenter.ro: feminis.ro, hotcity.ro, egirl.ro, avantaje.ro, viva.ro

Comandă

 Insert in newsletter  Inserarea unui articol despre serviciile oferite de dvs., in newsletterul lunar beautycenter.ro

Comandă

 Newsletter personalizat  Trimiterea newsletterului dvs. catre abonatii beautycenter.ro

Comandă