trimite pe YMsalvează

“Fabulous Woman” by Gina Butiuc

21 martie 2012 | Autor: Gina Butiuc

“Fabulous Woman” by Gina Butiuc

Conceput ca un eveniment dedicat femeii moderne, evenimentul “Fabulous Woman” a reunit colectia pret-a-porter p-v 2012 semnata Gina Butiuc, colectia de lenjerie p-v 2012 Gina Butiuc si bijuteriile hand-made Diana Ciobanu – “Over the Rainbow”. Caracterizata prin atentia pentru cele mai mici detalii, Colectia de lenjerie p-v 2012 Gina Butiuc redefineste conceptul de lenjerie. »

Galerie foto

Fabulous Woman – despre rafinamentul femeii contemporane

26 februarie 2012 | Autor: Gina Butiuc

Fabulous Woman – despre rafinamentul femeii contemporane

Gina Butiuc prezinta marti, 28 februarie 2012, ora 20.00, la Hotel Maxim Oradea, “FABULOUS WOMAN”, ca o avanprempiera a evenimentelor ce configureaza anul 2012. Evenimentul aduce in prim plan rafinamentul femeii contemporane avand in program lansarea colectiilor Gina Butiuc - pret-a-porter p-v 2012 si Gina Butiuc – lenjerie p-v 2012. Ca o noutate, evenimentul gazduieste si lansarea primei colectii de bijuterii Diana Ciobanu – “Over the Rainbow”. »

Gina Butiuc – Simply. Perfect.

07 decembrie 2011 | Autor: Gina Butiuc

Gina Butiuc – Simply. Perfect.

Pornind de la un vis de copil – dar sustinut de efort disciplinat, creativitate si originalitate, transmise spre public intr-un mod coerent si consecvent, Atelierul de creatie vestimentara Gina Butiuc a castigat de-a lungul anilor clienti pentru care limitarile geografice nu mai reprezinta demult o problema. »

Aroma Intalnirilor cu stil – autumn edition

20 noiembrie 2011 | Autor: Gina Butiuc

Aroma Intalnirilor cu stil – autumn edition

Seara de miercuri, 09 noiembrie, a reunit in mod informal in Atelierul Gina Butiuc arta vestimentara, cultura cafelei si ceaiului si arta prepararii si servirii acestora. »

O Poveste de Dragoste

07 noiembrie 2011 | Autor: Gina Butiuc

O Poveste de Dragoste

Un echilibru intrigant caracterizeaza aceasta toamna, asemeni unei povesti de dragoste: calm si intens, lumini si umbre, trecut si viitor. Asa numesc cei de la Pantone Color Institute abordarea cromatica pe care designerii o afiseaza pentru toamna –iarna 2011-2012. Imbinand in mod artistic culorile aprinse cu cele neutru discontinue, designerii adopta o abordare picturala ce duce cu gandul spre modul in care pictorii isi compun opera. »

Black : forward – original, dinamic, intens

11 octombrie 2011

Black : forward – original, dinamic, intens

Concept original, un show dinamic si intens, cea buna configuratie de profesionisti in make-up, hair-style, lumini, sunet, imagine. Si fashion. Pe 28 septembrie, Black: forward a concentrat toate aceste resurse pentru a da glas viziunii designerului Gina Butiuc intr-un show de exceptie. »

Galerie foto

Black: forward – rafinamentul la viitor continuu

26 septembrie 2011

Gina Butiuc prezinta miercuri, 28 septembrie 2011, ora 20.30, la D&C Oradea, colectiile toamna-iarna 2011-2012: BLACK: FORWARD. Insumand 36 de piese pret-a-porter si couture-a-porter, cele doua colectii aduc in prim plan ideea de echilibru in vestimentatie, conturand un stil vestimentar construit pe imbinarea tiparelor clasice cu elemente originale, noncomformiste. In pauza, castigatoarea campaniei "O sansa pentru UN designer, Victoria Cucu, va prezenta o minicolectie compusa din 4 tinute. »

ALL BLACK la Bien Savvy

10 august 2011

ALL BLACK la Bien Savvy

ALL BLACK este o colectie-capsula dominata de negru si detalii ce transforma rochia de seara intr-o aparitie fermecatoare, plina de personalitate. Negrul devine astfel arma seductiei dar si aliatul perfect al femeii Bien Savvy. Linia feminina, texturile luxoase si stralucirile discrete emana o senzualitate sofisticata. »

Armura Zilelor Noastre

25 iulie 2011 | Autor: Gina Butiuc

Armura Zilelor Noastre

Costumul, ca parte indisolubila a evolutiei umane, a raspuns in fiecare etapa a dezvoltarii sociale unor functii si atributii specifice, putin diferite de la un moment la altul. Desigur ca pot fi identificate epoci in care atentia acordata costumului a depasit limite considerate firesti sau de bun-simt insa, privind mai in profunzime psihologia individului epocii respective, cu siguranta pot fi identificate si explicatiile. »

A fi la moda sau a avea stil?

14 iulie 2011 | Autor: Gina Butiuc

A fi la moda sau a avea stil?

Dicolo de orice tendinte in fashion – sau poate chiar impotriva lor – stilul vestimentar este acel ceva unic si inimitabil pe care adevaratii eleganti il au. Cu stilul te nasti, il ai in sange, asa cum te nasti cu talentul, cu nobletea sau cu inteligenta. Este educabil – in masura in care omul insusi este o fiinta educabila si, deci, perfectibila – dar nu poate fi inoculat printr-o pastila si nici macar prin studiu aprofundat. »

Galerie foto