trimite pe YMsalvează

Halle Berry, de la Xmen 3 la Casa Versace

05 februarie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Halle Berry, de la Xmen 3 la Casa Versace

De Halle Berry nu prea s-au mai auzit multe de la ultimul ei film, Catwoman. Totusi, actrita de 39 de ani nu a stat degeaba. Anul acesta Halle va putea fi vazuta in doua noi filme si intr-o campanie de promovare a Casei Versace. In prezent ea filmeaza pentru "Perfect Stranger", dar si pentru populara serie Xmen. Surpriza nu este insa aceasta. Halle va aparea anul acesta pe copertile revistelor din intreaga lume, imbracata in noua colectie a Donatellei Versace, in ceea ce se vrea a fi o campanie publicitara de amploare. »

Stralucire si extravaganta la

30 ianuarie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Stralucire si extravaganta la

Saptamana aceasta a avut loc in capitala Frantei un eveniment mult asteptat de iubitorii modei din intreaga lume: Paris fashion week. Creatiile e designerilor din intreaga lume, pentru sezonul de primavara-vara 2006, au uimit audienta. Rochii de seara in stil retro, al caror pret porneste de la 20.000 de lire sterline si colectii casual din satin si tafta, haine din blana naturala sau artificiala, toate au fost extrem de bine primite de public si critici deopotriva. »

Victoria Beckham, prea scunda pentru modelling

24 ianuarie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Victoria Beckham, prea scunda pentru modelling

     Fosta Spice Girl - actualmente doamna Beckham - Victoria, a fost invitata la Milano sa defileze pentru designerul Robert Cavalli, in cadrul unui eveniment ce avea ca scop strangerea de fonduri pentru actiuni caritabile. La inceput Victoria a refuzat, considerand ca la 1.65 m ai ei este prea scunda pentru a defila printre manechinele de peste 1.73 m.      "Eu nu sunt model. Eram cea mai micuta persoana de acolo.", se justifica ea. Pana la urma,… »

Britney e cea mai prost imbracata

13 ianuarie 2006 | Autor: Mihaela Preda

Britney e cea mai prost imbracata

Britney Spears, care acum citiva ani era idolul adolescentelor de pretutindeni, s-a transformat aproape peste noapte intr-o vedeta a prostului gust, care, in afara faptului ca e mama, nu prea mai are multe motive de mindrie. Viata sentimentala este un dezastru, dupa ce sotul ei si proaspatul tatic a decis ca mai vrea sa copilareasca putin si a parasit-o, pentru a bate in voie barurile si cluburile Hollywood-iene. Revenirea in plan muzical nu se intrevede, deocamdata. Iar look-ul cu care ne obisnuise nu mai e nici pe departe atractiv. »

Scarlett Johansson - noua ambasadoare a L'Oréal Paris

11 ianuarie 2006 | Autor: Mihaela Preda

Scarlett Johansson - noua ambasadoare a L'Oréal Paris

Compania de produse cosmetice L’Oréal a anuntat ca este mindra sa aiba o noua ambasadoare a frumusetii in lume, in persoana actritei Scarlett Johansson. Ea va reprezenta produsele L’Oréal incepind cu 2006, iar primul clip publicitar ce o are ca protagonista va fi difuzat in timpul celei de-a 63-a ceremonii a Annual Golden Globe Awards, la data de 16 ianuarie. »

Demi, cea mai trendy mamica

04 ianuarie 2006 | Autor: Mihaela Preda

Demi, cea mai trendy mamica

Madonna este considerata de americani drept o mamica maniaca, cind vine vorba de disciplina copiilor ei. Ei ii place sa le impuna copiilor ei, inca de mici, un stil de viata spartan. In schimb, titlul de cea mai moderna mamica ii revine actritei Demi Moore, despre care se spune ca mentine o relatie foarte apropiata si prietenoasa cu cele trei fiice ale ei. »

Naomi Campbell:

31 decembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Naomi Campbell:

Frumoasa Naomi Campbell, in virsta de 35 de ani, a fost de curind tinta unor birfe destul de rautacioase, care spuneau ca arata la fel ca la 25 fiindca si-a facut operatie estetica de inlaturare a ridurilor de expresie. Considerata de mai bine de 10 ani drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, Naomi nu se vede ca o femeie frumoasa ci mai degraba una norocoasa. "Am avut noroc", spune ea. "Sunt sute de alte negrese mai frumoase ca mine, in lume". »

Miss World 2005 este dansatoare si studenta la Drept

12 decembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Miss World 2005 este dansatoare si studenta la Drept

Simbata, 10 decembrie, a avut loc la Sanya In China, desemnarea Miss World 2005. Cu un numar record de participante – 102 – si un sistem nou de votare – publicul a avut un cuvint greu de spus in alegerea celor 6 concurente din semifinala – concursul a inregistrat audiente record, fiind urmarit de peste 2 miliarde de oameni, din 207 tari. »

Lenny Kravitz nu se mai multumeste cu muzica

30 noiembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Lenny Kravitz nu se mai multumeste cu muzica

Rockerul Lenny Kravitz si-a descoperit o noua pasiune: moda. Asta dupa ce la inceputul acestui an a sperat sa dea lovitura cu o firma de design interior. N-a fost sa fie asa, astfel ca Lenny s-a reprofilat, urmind exemplul colegilor din showbiz care detin fiecare ba o linie vestimentara, ba un parfum. "Toata lumea face afaceri in moda. J. Lo, Puffy, Hillary Duff, Gwen Stefani... au facut o treaba buna. De ce nu as face si eu? E o noua moda sa faci moda. Nu vreau doar sa imi vad numele pe eticheta unui pulover. E vorba de un bussiness, dar in cazul meu e si o manifestare creativa", declara presei cintaretul. »

Cea mai sexi mamica de la Hollywood

22 noiembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Cea mai sexi mamica de la Hollywood

Americanii fac tot felul de topuri. Cel mai recent este cel al celei mai sexi vedete devenita mamica in 2005, top realizat in urma unui sondaj de revista In Touch. Primul loc a fost adjudecat de fosta partenera a lui Bond, Denise Richards. Actrita in virsta de 34 de ani este casatorita cu actorul Charlie Sheen si a dat nastere in luna iunie a acestui an celei de-a doua fetite a lor, Lola. La acea vreme cuplul traia separat, casnicia lor fiind cunoscuta ca una furtunoasa, cu numeroase despartiri si impacari. »