trimite pe YMsalvează

Un inger pentru Lancôme

26 ianuarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Un inger pentru Lancôme

Frumoasa, tinara si… pozand imbracata doar in culori. Asa o puteti admira pe Drew Barrymore, pe copertele revistelor americane, dar si pe afise si peste tot unde Lancôme isi promoveaza noua colectia de cosmetice, French Riviera. Actrita a fost convinsa de Gucci Westman, prieten din copilaria, in prezent un bine cotat fotograf, ca, intr-o pauza de de filmari la comedia romantica Fever Pitch, sa se lase pictata pe tot corpul si fotografiata. »

Saptamana modei, la Paris

25 ianuarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Saptamana modei, la Paris

Luni, 24 ianuarie, a debutat saptamina modei, la Paris. Colectiile primavara-vara 2005 ale celor mai renumite case de moda si designeri vor fi prezentate, in prezenta a peste 1500 de jurnalisti de specialitate, tot pe atitia experti in design vestimentar si zeci de vedete din intreaga lume. La toate prezentarile vor fi invitati oaspeti de onoare, prezenta la show fiind extrem de restrictiva. Si pentru designeri participarea la acest festival este limitata, din cauza costului foarte mare ce trebuie platit in acest sens: 2 milioane dolari pentru o prezentare care, in medie, dureaza o jumatate de ora. »

Diana Ross, simbolul frumusetii

24 ianuarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Diana Ross, simbolul frumusetii

Make-up Art Cosmetics (M.A.C.), una dintre cele mai populare companii de pe piata cosmeticelor, a desemnat-o pe superba cintareata Diana Ross drept imaginea sa pentru noua linie de produse Beauty Icon. “Diana este o frumusete iesita din comun, atemporala, inzestrata cu un talent enorm si cu o personalitate unica, pe care si-o exprima prin felul in care se imbraca, se ingrijeste si se machiaza. Este tot ceea ce M.A.C. poate cauta la o femeie.”, declara presei americane presedintele companiei, John Demsey. »

Kate Moss aduce cu ea Coco Mademoiselle

15 ianuarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Kate Moss aduce cu ea Coco Mademoiselle

Cunoscuta casa de moda frantuzeasca Chanel va lansa un nou parfum si o crema de corp, special create de Jaques Polge, pentru domnisoare dar si pentru femeile care se simt tinere, indiferent de virsta: Coco Mademoiselle. Parfumul are accente de piersica si vanilie si se comercializeaza in recipiente de 7.5 ml, iar crema de corp in flacon de 150 ml. Ambele produse vor fi lansate in luna martie 2005 in Europa, Canada si Orientul Mijlociu, urmind ca in iulie sa ajunga si pe meleaguri americane si asiatice. »

Madonna promoveaza casa Versace

15 ianuarie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Madonna promoveaza casa Versace

Madonna va fi noua imagine a unei campanii de publicitate pentru marca Versace, potrivit purtatorilor de cuvint ai renumitei case de moda italiene. De ce a fost preferata Madonna mai tinerelor Nicole Kidman, Britney Spears sau Paris Hilton? »