Heidi Klum dezvaluie secretul frumusetii dupa sarcina

13 septembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Heidi Klum dezvaluie secretul frumusetii dupa sarcina

     Heidi Klum a acceptat sa vorbeasca, prin intermediul revistei Vitals Women despre secretele ei privind frumusetea pe timpul si mai ales dupa sarcina. Top modelul de 32 de ani este din nou insarcinata cu logodnicul ei, Seal, si radiaza de frumusete. Ea recunoaste ca a renuntat la mincarea de la fast food-uri, mai ales la cheesburgeri si cartofi prajiti si principala ei activitate a devenit, acum, mai mult ca niciodata, ingrijirea corpului ei.

     “E adevarat ca pielea devine mai sensibila si are nevoie de o atentie aparte. Am optat pentru gama de produse Basq, care sunt intr-adevar scumpe, dar dau rezultate”, declara Heidi. Cit despre frumoasele ei plete blonde, ea nu a renuntat la vopsea, fiindca stie ca nu afecteaza cu nimic sanatatea bebelusului. Machiajul de fiecare zi este unul foarte usor, fiindca pielea transpira mai mult acum si prin urmare a renuntat la pudra, in favoarea fondului de ten lichid.

     “Port tricouri, fiindca sunt chiar la moda anul asta si astfel nici nu ma simt incorsetata. Jeansii sunt nelipsiti din tinuta mea de zi. In general, cind esti insarcinata, e bine sa porti lucruri confortabile, fiindca atunci cind pui pe tine ceva in care nu te simti in largul tau, asta se vede imediat pe figura.“

     In plus, ea nu a renuntat la accesorii. Fiecarei tinute ii asorteaza fie o curea, fie un colier sau bratari in ton cu culorile purtate. Iar seara, nu doar demachiajul e obligatoriu, ci si aplicarea unei crème antivergeturi, pentru a preintimpina aparitia acestora.

     Dupa ce in urma cu un an a nascut primul ei copil, o fetita pe nume Leni, toamna aceasta Heidi va deveni a doua oara mamica. Prin urmare, data fiind forma fizica extraordinara in care e, trebuie sa ii luam sfaturile in serios, stie ea ce stie.

taguri: Heidi Klum

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!