trimite pe YMsalvează

Demi Moore se arunca pe piata cosmeticelor

05 septembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Demi Moore se arunca pe piata cosmeticelor

Celebritatea vinde. Asa se explica noua moda printre vedetele de la Hollywood, de a lansa colectii de imbracaminte sau cosmetice ce le poarta numele. Demi Moore s-a gindit sa profite si ea de celebritatea cistigata in cei 42 de ani de viata si si-a motivat dorinta simplu: “Mama m-a botezat Demetria, dupa o linie de cosmetice ale anilor '60, asa ca nu imi va fi greu sa intru in acest business”. »

Lynx a inchiriat imaginea lui Ben Affleck

28 august 2005 | Autor: Mihaela Preda

Lynx a inchiriat imaginea lui Ben Affleck

Actorul cel mai vinat al Hollywood-ului, Ben Affleck, a incheiat de curind un contract cu firma britanica de deodorante Lynx, firma foarte populara in Anglia. Affleck va primi 1,8 milioane de dolari, pentru spotul TV pe care il va filma. »

Justin Timberlake lanseaza o colectie de haine cu numele bunicului sau

26 august 2005 | Autor: Mihaela Preda

Justin Timberlake lanseaza o colectie de haine cu numele bunicului sau

Justin Timberlake a decis ca a venit momentul sa se lanseze si el, ca mai toate vedetele cu pretentii, in industria modei. Astfel, in colaborare cu Trace Ayala, va pune la punct o colectie de haine pe care o vor numi William Rast - dupa numele bunicilor lor, citeaza ITV.com. »

Shakira ar prefera sa umble goala

27 iulie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Shakira ar prefera sa umble goala

Rareori un star ajunge sa recunoasca in fata intregii lumi ca are gusturi lamentabile in privinta hainelor. Shakira insa si-a pus singura cenusa in cap, e adevarat, in felul ei adorabil de a fi: “Mi-am dat seama ca nu ma pricep la moda cind ai mei mi-au zis sa mai schimb rochia de seara cu care m-am afisat 3 ani la rind de Craciun. Abia atunci mi-am luat un stilist.” »

Spectacol aniversar Christian Dior

07 iulie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Spectacol aniversar Christian Dior

La 100 de ani de la nasterea lui Christian Dior, designerul casei de moda, John Galliano, promite un spectacol de exceptie, cu creatii inspirate din anii ’70, desigur fiind ajutat de modelele celebre Linda, Naomi si Shalom. Show-ul va prezenta intreaga istorie a casei Dior, inca de la infiintare. Manechinele care vor defila pe scena vor avea un rol mult mai greu decit pina acum, ele vor trebuie sa interpreteze celebritati ale vremii, precum Ava Gardner, Rita hayworth, Vivien Leigh... »

Liz Hurley va prezenta Project Catwalk

27 iunie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Liz Hurley va prezenta Project Catwalk

Elizabeth Hurley va fi gazda unei emisiuni TV de tip reality show, realizata in Marea Britanie. Actrita in virsta de 40 de ani va prezenta PROJECT CATWALK, emisiune care a incepe din 2006. In cadrul show-ului, 12 designeri necunoscuti vor trece printr-o serie de incercari avind drept scop impunerea, unuia dintre ei, ca designer recunoscut, in lumea modei engleze. »

Jennifer Lopez va poza pentru calendarul Pirelli

16 iunie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Jennifer Lopez va poza pentru calendarul Pirelli

Deja vestita pentru calendarele sale pline de vedete in ipostaze sexy, mai mult sau mai putin dezbracate, compania Pirelli a anuntat colaborarea, pentru calendarul din 2006, cu celebra Jennifer Lopez. Actrita se va alatura starurilor devenite deja "de'ale casei", Kate Moss, Gisele Bundchen, Natalia Vodianova. »

Elle Macpherson a creat THE BODY

11 iunie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Elle Macpherson a creat THE BODY

Elle Macpherson se pregateste pentru lansarea liniei proprii de cosmetice, THE BODY, in luna septembrie a acestui an. evenimentul va avea loc in Anglia, locatia nefiind inca exact stabilita, la aceasta data. Produsele de ingrijire a corpului si a fetei au drept target femeile de cariera, ocupate, ca si proaspetele mamici, care doresc sa revina la silueta dinainte de sarcina. Elle recunoaste ca doar aplicarea cremelor antivergeturi nu este de ajuns, insa combinate cu exercitiile adecvate, cremele grabesc procesul de recuperare a pielii. »

Blondele pierd teren

02 iunie 2005 | Autor: Mihaela Preda

Blondele pierd teren

Angelina Jolie a fost desemnata drept cea mai frumoasa femeie din lume, intr-un sondaj realizat de revista HARPERS AND QUEEN. Sondajul a fost facut pe 1000 de subiecti, esteticieni, designeri si stilisti din intreaga lume, dupa ce s-a constatat, in ultima vreme, ca idealul femeii blonde cu ochi albastri pierde tot mai mult teren in favoarea femeii cu parul inchis la culoare. »

O bruneta cu ochi albastri este Miss Univers 2005

01 iunie 2005 | Autor: Mihaela Preda

O bruneta cu ochi albastri este Miss Univers 2005

Canadiana Natalie Glebova, in virsta de 23 de ani, a cistigat titlul de Miss Univers 2005, in cadrul unui show impresionant organizat anul acesta in Thailanda, la Bangkok, pe 31 mai. Natalie este la origine rusoaica, insa a emigrat alaturi de parinti in Canada, la virsta de 12 ani. Ea a intrat in finala alaturi de alte 4 frumuseti latino din: Mexico, Republica Dominicana, Puerto Rico, care era favorita si Venezuela. »