"Mademoiselle" Kate Moss isi cere scuze ca se drogheaza

28 septembrie 2005 | Autor: Mihaela Preda

"Mademoiselle" Kate Moss isi cere scuze ca se drogheaza
copyright: -

     Top modelul Kate Moss si-a cerut scuze public pentru scandalul in care a fost implicata saptamina trecuta, dupa ce Daily Mirror a publicat imagini socante in care Kate priza de zor cocaina. Insotite de comentarii acide la adresa printesei modei, fotografiile i-au uimit pe fani, i-a intrigat pe colegii de breasla si i-a revoltat pe bosii marilor case de moda a carei imagine este Moss.

     Rimmel, Chanel, Calvin Klein si Christian Dior au luat cunostinta de noua indeletnicire a lui Kate, astfel ca Chanel a anuntat ca nu o mai vrea pe ambalajul parfumului Coco Mademoiselle, Dior s-a abtinut de la comentarii, Klein a reziliat contractul iar la Rimmel inca nu a facut publica decizia sa.

     Kate Moss a apelat la agentia Storm Model, pentru a-i face pubica declaratia. Ea sustine ca este responsabila de propriile actiuni si ii pare rau ca acest scandal i-a afectat cel mai multi pe oamenii care o iubesc: familia si prietenii. Isi cere scuze companiilor carora le-a creat prejudicii si accepta ca are anumite probleme pe care le va rezolva pas cu pas. S-ar putea insa, ca dupa rezolvarea acestora, cariera ei sa se fi incheiat deja. Pina la urma, ramine la latitudinea marilor jucatori de pe piata modei, daca ii mai dau o sansa sau vor face ca podiumul sa devina o amintire pentru modelul de 31 de ani.

taguri: Kate Moss

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!