Parfumul lui Hilary Duff

04 octombrie 2005 | Autor: beautycenter.ro

Parfumul lui Hilary Duff
copyright: -

     Elizabeth Taylor a fost cea care a lansat moda parfumului propriu. De atunci, la Hollywood, parca vedetele nu sunt pe deplin vedete pina ce nu-si pun numele pe un parfum. Jennifer Lopez, Britney Spears, Usher, Sarah Jessica Parker, Isabella Rossalini si Paris Hilton s-au laudat cu scoaterea pe piata a unor esente mai mult sau mai putin de succes, ce le poarta numele.

     Ultima inscrisa pe lista este foarte tinara Hillary Duff, care la cei 20 de ani ai ei a facut echipa cu Elizabeth Arden, pentru a-si lansa parfumul despre care spune ca “ tuturor le va placea”.

     Ea a mai declarat: "Nu ma simt complet imbracata daca nu port si un parfum care sa ma reprezinte. Abia astept sa lucrez cu echipa Elizabeth Arden, sa lansam un produs fresh si original."

     Directorul executiv al companiei, Scott Beattie, mizeaza pe farmecul innascut al lui Hilary, care deja a ajuns idolul adolescentelor americance si nu numai. "Hilary ajunge la sufletul oamenilor de pretutindeni, indiferent de virsta. Are sex appeal si talent si suntem mindri sa fim partenerii ei in afacerea pe care vrea sa o construiasca."

taguri: parfum, Hilary Duff, cosmetice

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!