Nutriţie » Reţete
Bastonase cu branza de vaci
11 octombrie 2010
Ingrediente: Branza de vaci 200 gr., galbenus de ou 2 bucati, faina 200 gr., unt 200 gr, susan (mac), un praf de sare. »
Legume cu orez
06 octombrie 2010
Ingrediente: 180 gr. orez integral, 4 rosii, 4 ardei grasi, 3 cepe, 3 morcovi, 2 cartofi, 1 dovlecel mic sau o telina mica, verdeata, ulei de masline, un praf de sare. »
Ravioli cu branza si smantana
03 octombrie 2010
Ingrediente: Aluat: 200 gr. faina, 1 ou, 60 ml. apa. Umplutura: 150 gr. branza de vaci, 120 gr. zahar brun, 1 ou, 20 gr. gris, smantana. »
Supa de brocoli
28 septembrie 2010
Ingrediente: 6 cani buchetele de broccoli, 2 linguri faina, 2 cani lapte, 1 cana de supa de pui fara sare, 2 linguri unt, 1/2 lingurita de cimbru, un praf de sare. »
Peste cu sos acrisor
25 septembrie 2010
Ingrediente: 600 gr. file de pangasius, 60 gr. unt, 50 gr. mustar, 230 gr. smantana, 2 lingurite de miere, busuioc, un praf de sare, 2 lingurita zeama de lamaie »
Cartofi frantuzesti
23 septembrie 2010
Ingrediente: 700-800g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smantana, 50g unt, 30g pesmet, sare. Mod de preparare:Cartofii bine spalati si necuratati de coaja, ii fierbi acoperiti circa 30 min in apa. In apa, pune o lingurita de sare ca sa nu se zdrobeasca cartoful. Dupa ce s-au fiert, ii tai in felii potrivite. »
Budinca de smochine
21 septembrie 2010
Ingrediente: 500 gr. smochine, 8 oua, 300 gr. zahar, 1 pahar cu lapte, 8 felii de paine. Mod de preparare: Inmoaie miezul de paine in lapte. Freaca galbenusurile cu zaharul dupa care adauga miezul de paine. »
Pui cu ciuperci si salata verde
17 septembrie 2010
Ingrediente: Bucatele de pui fiert, (dupa gust), 1 cutie cu ciuperci, 1 salata verde creata, 1 rosie mare, 2 castraveti mici, 1 lingurita cu rondele de usturoi, 1/2 ceasca crutoane. Pentru sos: 1/2 ceasca de iaurt, 1/2 ceasca de ulei, 1 lingurita cu mustar, 1 lingurita de otet, un praf de sare. Mod de preparare: Salata verde, rosiile si castravetii se spala si se taie. Toate acestea se pun intr-un bol, peste care se pune usturoiul, bucatelele de pui si ciupercile. »
Salata de andive
14 septembrie 2010
Ingrediente: 6 andive, 2 mere, 1 telina, ½ rodie, 100 gr. brazica proaspata de vaci, miez de nuca, un praf de sare. Mod de preparare: Curata si spala andivele. Lasa-le sa se scurga, apoi taie-le in rondele. Merele si telina curatate, taie-le in cuburi. Miezul de nuca rupe-l in sferturi. Scoate boabele de rodie. Intr-un bol pune andivele, merele, telina, boabele de rodie, nuca, branzica de vaci si sarea. Amesteca-le usor. Serveste salata imediat. »
Mancarica de conopida
11 septembrie 2010
Ingrediente: 1 conopida potrivita, 3 cartofi, 2 cepe mari, 2 morcovi, 2 rosii, 50 gr. mazare, un praf de sare, ulei de masline, 1 l. apa, 1 legatura patrunjel. Mod de preparare: Spala conopida si desfa-o buchetele mici. Cartofii ii cureti, ii speli si ii tai cubulete. »
beautycenter.ro
beautycenter.ro este primul site de beauty din Romania, lansat în 2003. Suntem partenerul online al companiilor din domeniul frumuseţii si promovăm informaţii şi servicii de calitate.
Catalogul nostru cuprinde peste 2500 de companii:
- saloane si centre de infrumuseţare
- clinici de chirurgie estetică
- săli de fitness şi aerobic
- stilişti, nutriţionişti, esteticieni