Pui cu ciuperci si salata verde

17 septembrie 2010

Pui cu ciuperci si salata verde

Ingrediente:
Bucatele de pui fiert, (dupa gust), 1 cutie cu ciuperci, 1 salata verde creata, 1 rosie mare, 2 castraveti mici, 1 lingurita cu rondele de usturoi, 1/2 ceasca crutoane.
Pentru sos: 1/2 ceasca de iaurt, 1/2 ceasca de ulei, 1 lingurita cu mustar, 1 lingurita de otet, un praf de sare.
Mod de preparare:
Salata verde, rosiile si castravetii se spala si se taie. Toate acestea se pun intr-un bol, peste care se pune usturoiul, bucatelele de pui si ciupercile.
Ingredientele pentru sos se mesteca toate si se adauga peste salata. Dupa ce salata a fost combinata cu sosul, pe deasupra se presara crutoanele.

sursa: Alimentatiecopii.ro

taguri: pui, ciuperci, salata verde

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!