Mancarica de conopida

11 septembrie 2010

Mancarica de conopida

Ingrediente:
1 conopida potrivita, 3 cartofi, 2 cepe mari, 2 morcovi, 2 rosii, 50 gr. mazare, un praf de sare, ulei de masline, 1 l. apa, 1 legatura patrunjel.

Mod de preparare:
Spala conopida si desfa-o buchetele mici. Cartofii ii cureti, ii speli si ii tai cubulete. Ceapa si morcovii ii cureti, ii speli si ii toci. Pune legumele intr-o cratita in care ai pus ulei si apa. Lasa-le sa se inabusa putin dupa care toarna apa clocotita deasupra. Da focul mic si lasa-le sa fiarba pentru aproximativ 20 minute. Cand sunt aproape gata pune rosiile taiate felii cat mai subtiri si sarea. Toaca patrunjelul marunt si adauga-l peste mancare.
Mancarea de conopida se serveste atat calda cat si rece.

sursa: Alimentatiecopii.ro

taguri: conopida, mancare de conopida

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!