Peste cu sos acrisor

25 septembrie 2010

Peste cu sos acrisor

Ingrediente: 600 gr. file de pangasius, 60 gr. unt, 50 gr. mustar, 230 gr. smantana, 2 lingurite de miere, busuioc, un praf de sare, 2 lingurita zeama de lamaie

Mod de preparare: Taie pestele pe jumatate. Condimenteaza cu sare si stropeste cu o lingurita de zeama de lamaie. Intr-un vas pune untul si topeste-l la foc mic, adauga mustarul facut in casa, praful de sare si zeama de lamaie ramasa. Lasa sa dea intr-un clocot, doua, dupa care adauga mierea si smantana. In sosul astfel obtinut, pune bucatile de peste si lasa-le la cuptor aproximativ 40 de minute

sursa: Alimentatiecopii.ro

taguri: peste, pangasius, sos, smantana

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!