Implantele mamare

06 noiembrie 2003 | Autor: Prof. Dr. Toma T. Mugea

Implantele mamare

     Sanii sunt ochii trunchiului.
     Aceasta afirmatie a Prof. Toma T. Mugea a devenit cunoscuta in lumea intreaga datorita numeroaselor lucrari stiintifice comunicate si prezentate la prestigioase congrese internationale, la care a fost invitat in calitate de expert in chirurgia estetica a sanului.
     Implantele mamare sunt folosite in chirurgia estetica si in chirurgia plastica de reconstructie a sanilor de peste 30 de ani, experienta dobandita, atat din punct de vedere chirurgical cat si din punct de vedere al tehnologiei fabricarii implantelor, contribuind la obtinerea unor rezultate spectaculoase.
     Acest tip de operatie se adreseaza femeilor cu sânii prea mici in comparatie cu trunchiul (date reiesite din masuratorile si calcululele efectuate pe baza schemei Prof. Toma T. Mugea), cu sanii moderat cazuti, (situatie aparuta fie dupa nastere si alaptare, fie dupa o masiva pierdere în greutate), sau la femeile la care sânii nu au fost niciodata complet dezvoltati.
     Din pacate, nici un exercitiu fizic sau tratament hormonal, nu are un efect notabil asupra volumului sânilor mici. În afara celei chirurgicale, nu este nici o alta metoda care sa creasca evident marimea si consistenta sânilor. De aceea mamoplastia de augmentare a devenit una din cele mai frecvente interventii chirurgicale folosite in chirurgia estetica, anual fiind operate numai in USA peste un milion de femei.
     Aceasta operatie are un impact psihologic major, ajutând multe femei sa dobandeasca o imagine mai buna despre propria persoana, prin aceasta contribuind la cresterea încredererii în sine.
     Preoperator pacientele sunt foarte atent examinate de catre chirurg, luindu-se in calcul marimea si forma trunchiului, dimensiunile sanului, proiectia sa fata de torace, precum si forma, pozitia si dimensiunile areolei mamare, în vederea întelegerii cât mai corecte a problemelor existente obiectiv si a stabilirii strategiei chirurgicale necesare rezolvarii lor.

sursa: Medestet

taguri: implant mamar, sani

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!