trimite pe YMsalvează

Colectia adidas Stella McCartney se lanseaza in Romania

15 aprilie 2006 | Autor: Claudia Agafitei

Colectia adidas Stella McCartney se lanseaza in Romania

adidas si Stella McCartney au pus bazele unei colaborari de succes la inceputul anului 2005 prin lansarea unei colectii dedicate sportului de performanta. adidas Stella McCartney este o colectie unica, fiind pentru prima data cand un designer de renume mondial a creat o colectie de sport pentru femei. Dupa ce primele doua colectii ale anului trecut s-au bucurat de un real succes in intreaga lume (Statele Unite, Japonia si Europa), a treia colectie adidas Stella McCartney, primavara - vara '06, se va lansa si in Romania. »

Tara Fashion te imbraca online!

15 martie 2006 | Autor: Raluca Nan

Tara Fashion te imbraca online!

Mijeste coltul ierbii, se desfac timizi ghioceii si luna martie o sa ne “umple” iar pe toate de cadouri. Nici prin gând nu-mi trece sa te lamuresc despre cât de importanta trebuie sa fii si sa te simti tu în aceasta luna. Am sa te tin un pic la povesti despre stil, despre, naturalete si despre cel mai bun moment al anului dedicat schimbarilor. O sa merg pe ultra-super-vehiculatul principiu “fii tu însati”. Paradoxal, chiar daca este mediatizat, promovat si “implementat” cu orice ocazie, mai feminista sau nu, trebuie sa recunosti ca este un pic cam greu sa îi vezi efectul în marea de “uniforme urbane”, care vor mai degraba sa contrazica individualismul si originalul. Sclavii absoluti ai modei exista pretutindeni în jurul tau. »

Adidas Originals Primavara/Vara 2006

16 februarie 2006 | Autor: Claudia Agafitei

Adidas Originals Primavara/Vara 2006

adidas Originals a lansat colectia de primavara/vara 2006 in cadrul unui show incitant si neobisnuit, marcand o noua etapa in evolutia Originals. Evenimentul, desfasurat in Berlin, in interiorul unui tren special adidas, a reunit 400 jurnalisti din toata lumea, fani adidas si VIP-uri. Invitatii au fost plimbati prin centrul Berlinului in timp s-au prezentat cele 35 de tendinte ale urmatorului sezon, pentru femei si barbati.adidas Originals primavara/vara 2006 este o colectie de strada de mare impact, cele 5 teme majore ale noii colectii fiind inspirate de emotii si culori. »

RESPECT ME - colectia adidas Missy Elliott

05 noiembrie 2005 | Autor: Claudia Agafitei

RESPECT ME - colectia adidas Missy Elliott

     Respect ME este o linie completa adidas Originals special conceputa pentru femeile tinere care doresc un look urban feminin pe care il pot adopta oricand si oriunde. Colectia adidas Missy Elliott este special conceputa pentru a oferi incredere in sine femeii care o poarta. Respect ME este mai mult decat o simpla linie de imbracaminte si incaltaminte, este un adevarat imn dedicat femeilor puternice chiar de catre regina hip hop-ului, Missy Elliott.      De-a… »

Noua colectie de accesorii si bijuterii OXETTE

17 octombrie 2005 | Autor: Claudia Agafitei

Noua colectie de accesorii si bijuterii OXETTE

     Oxette prezinta pentru sezonul toamna/iarna Pieces Collection, o colectie fascinanta de accesorii si bijuterii. Conceptul Pieces Collection se bazeaza pe suprarealism, femeia Oxette se transforma intr-un fashion puzzle si devine chiar "suportul" pentru bijuteriile noii colectii.      Vizualul care promoveaza Oxette Pieces Collection ilustreaza o figura feminina asemanatoare unei papusi de portelan, perfecta din orice unghi este privita. Bijuteriile… »