Simone Boutique, shopping asa cum ti-ai dorit

23 septembrie 2010

Simone Boutique, shopping asa cum ti-ai dorit

Cum ar fi ca in momentul in care treci pragul unui magazin, intregul personal sa iti fie dedicat? Cum ar fi ca femeia sofisticata din tine sa aiba la dispozitie o camera doar a ei, unde sa poata alege in voie tinute speciale, multe din ele in serie mica?

Cum ar fi sa ai un loc doar al tau, unde sa imbini cu eleganta cafeaua cu prietenele si sa alegi tinute elegante si avangardiste?Toate acestea, dar si multe altele, le poti avea acum la cel mai nou boutique: Simone Boutique, unde femeia este indemnata sa fie ea insasi si e tratata asa cum merita!

Stilul impecabil al vestimentatiei, liniile perfecte, gratia feminina si eleganta desavarsita reprezinta marca Simone Boutique.

"Am lansat acest boutique din dorinta de a readuce in atentia doamnelor conceptul de "shopping cu stil", care a fost uitat in ultima perioada. Ne adresam unui segment care la noi nu este foarte explorat, cel al femeilor care isi doresc sa fie mereu in pas cu moda si au nevoie de liniste ambientala atunci cand achizitioneaza un produs. Ele isi doresc sa probeze haine alaturi de cea mai buna prietena, la o cafea, intr-un cadrul intim si sa aiba la dispozitie pe cineva care sa le ghideze. ", a declarat Simona Veteleanu, proprietara boutique-ului.

Produse deosebite, selectate cu cea mai mare rigurozitate: haine, genti, bijuterii si produse pentru barbati, te asteapta intr-o atmosfera unica si degajata.

"In Romania acest gen de magazine este privit cu reticenta si exista impresia ca doar oamenii cu bani isi pot permite asta. Am lansat acest boutique pentru a demonstra contrariul : experienta occidentala a shoppingului  cu stil, poate fi testata acun la preturi modice. Calitatea nu trebui confundata intotdeauna cu luxul! ", a incheiat Simona.

Esti invitata in fiecare zi, intre orele 10 si 20, impreuna cu prietena ta, sa probezi tinutele, la o cafea, la Simone Boutique! Fii libera sa te bucuri de tine si de viata! Nu iti limita stilul vestimentar! Lasa-te condusa in lumea bunului gust si intr-o atmosfera de rafinament si eleganta!

taguri: simone boutique, moda, colectii, vestimentatie, eleganta, rafinament

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!