Irina Schrotter lanseaza colectia primavara - vara 2011

09 decembrie 2010

Irina Schrotter lanseaza colectia primavara - vara 2011

De 20 de ani, echipa Irina Schrotter studiază şi propune femeilor din Romania şi de pretutindeni, ţinute a căror definiţie o descoperi în timp, atunci când întelegi că simplitatea înseamnă de fapt frumuseţe. Pentru Revelion, Irina Schrotter propune colecţia Lenor Parfumelle, colectie inspirată din parfumul luxului franţuzesc: Subtile, Magnifique şi Seduisante, 3 rochii realizate special pentru personalitatea ta.
 
Colecţia primavară- vară 2011 semnată de Irina Schrotter a fost lansată luni, 6 Decembrie la hotelul Radisson si este o colecţie structurată în două părţi. Prima parte a colecţiei, formată din 26 de ţinute, se doreşte o infuzie de optimism transpusă în limbaj vestimentar, un triumf al tinereţii în care bucuria de viaţa se aşează prin culoare pe siluete feminine transformându-le în adevarate epitete estetice. Accentele cromatice puternice pulsează în nuanţe de turcoaz, fucsia, portocaliu ori verde, subliniind exuberanţa şi dorinţa de acţiune, de emoţii puternice, de trăiri şi realizări. Silueta alungită se arată zveltă, modernă, plină de farmecul inegalabil al începuturilor cuceritoare. Albul pur luminează şi deschide drumuri, dăruind visul şi încrederea ca toata lumea ţi se asează la picioare şi totul devine posibil.
 
Cea de a doua parte se conturează şi mai puternic, aducând o noutate absolută pentru moda din România, o colecţie capsulă. Realizată în premieră, colecţia reproduce o serie de modele, cele mai dragi designerului, cele care i-au fost cel mai aproape de suflet de-a lungul atâtor ani de creaţie. Toate modelele sunt reluate după tiparele originale, fără nicio transformare de croi, fiind doar reproduse pe alte texturi, impuse de noile tendinte ale sezonului. Alese cu sufletul, dar şi după testul timpului, aceste modele s-au dovedit a fi cele care au reuşit să învingă toate capriciile modei şi anotimpurilor, trecând barierele anilor dar şi cele ale moravurilor atat de dificile ale unei societăţi în transformare şi adaptare.

Colecţia specială, realizată împreună cu Lenor Parfumelle, completează prezentarea, pregătindu-te pentru trecerea dintre ani. Lasă-te răsfătaţă de luxul franţuzesc al unei rochii, creată special pentru personalitatea ta. Alege rochia care ţi se potriveşte: rochia Lenor Subtile, care îţi pune în evidenţă feminitatea şi senzualitatea, Lenor Magnifique, pentru o ţinută impunătoare, potrivită unei personalităţi puternice sau rochia Lenor Seduisante pentru o apariţie îndrăzneaţă, seducatoare.  
 

taguri: Irina Schrotter, moda, Lenor Parfumelle

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!