Bijuterii ROCK

28 mai 2010

Bijuterii ROCK

SFERA JEWELRY DESIGN anunta lansarea unei noi colectii de bijuterii unicat. Intitulata ROCK, colectia se adreseaza celor pentru care rock-ul este o stare de spirit, care sunt siguri pe ideile si alegerile lor, nonconformisti, rebeli si care stiu sa se bucure de fiecare clipa. Designul pieselor este semnat de Anca Popea.

Colectia cuprinde piese pentru fete (cercei si inele), dar si coliere unisex, numai bune de purtat la concertele verii, pe strada, la mare sau la orice petrecere vrea purtatorul sa le duca.

Colectia ROCK contine 44 de piese cu forme geometrice, florale sau pur si simplu forme inventate, rezultate din suprapuneri si decupaje de material, puse in valoare de accente de negru. Piesele au aplicatii de margele colorate, transparente sau metalice, pentru a prinde reflexiile spoturilor sau ale soarelui. Pentru un plus de forta, multe piese au primit la propriu o infuzie de cofeina, prin aplicatii de boabe de cafea.

Piesele colectiei ROCK le puteti viziona aici: http://sferadesignromania1.blogspot.com/

Pentru fetele care iubesc culorile si vor sa isi afirme aceasta alegere, Sfera Jewelry Design are si alte propuneri, care iau forme vesele, multicolore, jucause, tot aici: http://sferadesignromania1.blogspot.com/

taguri: bijuterii, cercei, coliere, margele

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!