trimite pe YMsalvează

Tendinte vestimentare - toamna 2008

19 august 2008

Tendinte vestimentare - toamna 2008

Incepand cu data de 20 august 2008, in reteaua de magazine NICHI CRISTINA NICHITA din toata tara, puteti admira noua colectie de toamna/ iarna 2008-2009. »

13 ani de stil si eleganta in moda romaneasca

15 iunie 2008

13 ani de stil si eleganta in moda romaneasca

NICHI- CRISTINA NICHITA implineste in luna iunie 13 ani de activitate! Brandul iesean care a reinventat conceptul de pret-a-porter feminin pe segmentul business-elegant, aniverseaza 13 ani de moda 100% romaneasca. »

Galerie foto

Oxette a deschis un nou magazin in Bucuresti

22 aprilie 2008 | Autor: Cristina Dumitru

Oxette a deschis un nou magazin in Bucuresti

Deschis ca un flagship store, noul magazin este reprezentativ pentru conceptul fashion jewelry, specific Oxette. Franciza Oxette, detinuta de Adela Stan si Corina Bârladeanu, numara în prezent patru magazine tara, dintre care trei deschise în Bucuresti si unul în Constanta. Noul flagship store, cel mai mare magazin Oxette dintre cele existente deja, îsi propune sa devina un reper al stilului pentru iubitorii de frumos si autenticitate prin crearea unor evenimente speciale si prin prezentarea celor mai noi colectii Oxette. »

adidas by Stella McCartney primavara/vara 08

21 aprilie 2008 | Autor: Cristina Dumitru

adidas by Stella McCartney primavara/vara 08

Colectia primavara/vara 2008 adidas by Stella McCartney a fost prezentata în timpul Saptamânii de Moda de la Londra ca momentul oficial de încheiere. »

Moda primaverii: imprimeuri tribale

14 aprilie 2008 | Autor: Anne Marie Marinescu

Moda primaverii: imprimeuri tribale

Imediat ce s-a incalzit afara, au aparut pe strazi si primele rochite de primavara. Unele mai subtiri, unele mai colorate, toate purtate cu bucuria pe care numai anotimpul cald o imprima in suflet. »

adidas women ss ‘08

09 februarie 2008

adidas women ss ‘08

adidas celebreaza sportul feminin prin introducerea colectiei primavara/vara 2008. Noua colectie subliniaza conceptul adilibria, linia Fuse, inspirata de dans, si linia de gimnastica Clima 365 prin echipament, încaltaminte si accesorii. »

Colectia de bijuterii Oxette toamna-iarna 07

02 octombrie 2007 | Autor: Cristina Dumitru

Colectia de bijuterii Oxette toamna-iarna 07

Noua colectie Oxette, denumita “Transformari”, prezinta bijuterii si accesorii care îti vor schimba starea de spirit. Temele speciale abordate de designerii Oxette te vor ajuta sa faci diferenta în stilul tau cotidian. Alege ce vrei sa fii: Cosmic Girl, Romantica sau Extravaganta. Transforma-te!Fii zeita spatiului. Reconstituie o atmosfera futuristica si traieste senzatii din alta galaxie. Hoinareste prin viitor, într-o lume cosmica. Argint si Aur se amesteca în sfere si cercuri, iar formele viitorului sunt transpuse în inele si coliere. »

Galerie foto

Maria Kirilenko prezinta colectia primavara/vara 07 adidas

24 iunie 2007 | Autor: Cristina Dumitru

Maria Kirilenko prezinta colectia primavara/vara 07 adidas

Maria Kirilenko continua sa reprezinte si in 2007 linia de tenis a colectiei adidas by Stella McCartney. Intrand in al doilea an, tanara jucatoare de tenis de origine rusa va prezenta piesele principale de imbracaminte si incaltaminte la cele mai importante competitii, incepand cu Australian Open. »

Galerie foto

Inovatie, pasiune si perfectiune: adidas Originals Porsche Design

06 aprilie 2007 | Autor: Cristina Dumitru

Inovatie, pasiune si perfectiune: adidas Originals Porsche Design

adidas, un brand care surprinde intotdeauna prin designuri care fac diferenta, si-a unit fortele cu Porsche Design pentru a crea colectia izbitoare Originals Porsche Design Primavara/Vara 2007, o combinatie de clasic si modern. Colectia adidas Originals, prima alegere a celor care au facut din stilul vestimentar diferit o filosofie de viata, si-a unit acum fortele cu seriile Porsche Design. Reflectie a filosofiei inovatiei, pasiunii si perfectiunii in modelele sale, colectia a fost creata special pentru oamenii dinamici. »

Rochii de lux pentru o seara

30 noiembrie 2006

Sunteti invitata la o seara speciala si vreti sa fiti imbracata dupa ultima moda? O rochie de lux odata cumparata risca sa ramana mult timp nefolosita in sifonier dupa o singura purtare! Noi va oferim o varianta mult mai la indemana, ieftina si rapida: inchirierea unei rochii pentru o singura seara. Astfel, de cate ori veti participa la diferite ocazii, veti uimi prin rochiile dumneavoastra de lux, de fiecare data alta! »