advertorial

TONIC - special pentru frumusetea ta!

25 octombrie 2006 | Autor: Raluca Florescu

TONIC - special pentru frumusetea ta!
copyright: Slimart
web: http://www.slimart.ro

     Ai observat ca in ultimul timp corpul tau nu mai are aceeasi fermitate ca atunci cand sotul sau iubitul iti spunea ca ai “trup de pustoaica”? Sedentarismul isi spune cuvantul. Deoarece nu sunt folositi la cote maxime, muschii tai incep sa se “lase” si pielea parca nu mai este atat de ferma ca altadata.

     Nu intra in panica. Poti rezolva problema fara prea mult efort! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi cateva sedinte de tratament destinate tonifierii! Vino la SlimArt si alege abonamentul TONIC! Acest abonament l-am conceput special pentru ca tu sa fi mai supla si mai frumoasa.

      In ce consta abonamentul TONIC?

     Contine 10 sedinte de electrostimulare si 10 sedinte de termoshock, si pentru ca stim ca si tenul tau merita atentie ai ca bonus ai un tratament cosmetic.

      Va intrebati ce este termoshock... Nu va speriati de denumire! Nu este vreun aparat care sa va supuna la socuri electrice sau ceva de acest gen. Termoshock este un aparat care functioneaza pe principiul alternantei vasoconstrictiei si vasodilatatiei, adica pe principiul alternantei cald-rece, care duce la rezultate vizibile foarte rapide.

     Termoshock are doi poli extremi de temperatura: polul cald mentine o temperatura de 40 de grade, in timp ce polul rece ramane la temperatura constanta de 4 grade. Aceasta metoda foloseste masajul rece si fierbinte pentru a stimula circulatia sangvina, imbunatatirea metabolismului si stimularea celulelor pentru a accelera micro-circulatia. Aceasta actiune are rolul de a combate si preveni problemele de fermintate ale pielii.

      Electrostimularea este o metoda de fitness pasiv,prin care muschii sunt lucrati fara ca noi sa depunem nici cel mai mic efort.Se monteaza pe zonele pe care doriti sa le lucrati un numar de electrozi cu ajutorul unor benzi elastice.Acesti electrozi au rolul de a va lucra musculatura prin intermediul unor impulsuri electrice.Dupa o serie de 12 sedinte poti observa ca musculatura ta este mai ferma,pielea si-a recapatat aspectul sanatos si acum trebuie sa-ti cumperi haine cu un numar mai mic.

     Va asteptam la SlimArt!

Clinica de infrumusetare corporala si faciala SlimArt
Piata Lahovari, nr. 5A, sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: 021/311.87.34, 0726/65.63.96
E-mail: contact@slimart.ro
Web: www.slimart.ro

sursa: Slimart

taguri: slabire, tonic, termoshock, slimart, tonifiere

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger