Geluri de dus pentru relaxare

26 ianuarie 2012

Geluri de dus pentru relaxare

Femeile din ziua de azi îşi doresc să fie stilate, glam şi feminine - toate ingredientele care le fac cu adevărat speciale. Şi pentru că adidas ţine pasul cu dorinţele şi nevoile în continuă schimbare ale femeilor moderne, creează produse de îngrijire dedicate, care să răspundă cât mai bine preferinţelor individuale.  

Înţelegând dorinţa femeilor de a se simţi bine, ‘adidas for women’ lansează o nouă gamă de geluri de duş, concepute să intensifice anumite stări şi beneficii pentru organism.
 
De multe ori, intuiţia le spune femeilor despre nevoile corpului lor şi despre cea mai bună modalitate pentru a-şi recâştiga echilibrul - fie că este vorba despre o repriză revigorantă de jogging, o şedinţă concentrată de yoga, fie că vorbim pur şi simplu despre relaxare. Noua gamă de geluri de duş de la adidas se adresează femeilor care îşi doresc să atingă un anumit nivel de energie sau să îşi intensifice o stare anume.  Această linie de produse a fost gândită să revigoreze atât corpul, cât şi mintea.  
 
Fiecare dintre cele patru variante are o aromă unică şi conţine ingrediente atent alese pentru a răspunde unei anumite nevoi legate de îngrijirea pielii. Varianta FRESH îţi oferă o senzaţie curată, de prospeţime. HAPPY este luminos şi energizant, în timp ce SMOOTH îţi exfoliază pielea, lansând-o moale şi catifelată. PROTECT îţi aduce hidratarea de care are nevoie pielea foarte uscată. Toate variantele conţin o formulă hidratantă inovatoare care curăţă blând pielea, ajutând-o în acelaşi timp să îşi păstreze echilibrul natural. 
 
Ambalajul are un ambalaj stylish şi modern: sticla curbată are contururi molatice şi fluide, inspirate din silueta feminină, şi este ergonomică. Fiecare variantă exprimă o stare anume, reprezentată prin diferite culori şi siluete de femeie.
 
Noua gamă de geluri de duş ‘adidas for women’ este disponibilă începând cu luna ianuarie 2012, la preţul maxim recomandat de 12 lei.
 

taguri: gel de dus adidas, relaxare, exfoliere, prospetime

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!