Slimart te repune in forma dupa Paste!

21 februarie 2006 | Autor: Raluca Florescu

Slimart te repune in forma dupa Paste!
copyright: Slimart

     Sarbatorile de Paste! Mancare multa, o cantitate de oua ceva mai mare decat in mod normal, cozonaci, grasimi (miel, maioneze etc)... rezultatul? KILOGRAME IN PLUS! Asta se va intimpla cu tine oricat de precauta ai fi... ca doar o data pe an e Pastele!

     Ei, da, problema e ca…la foarte putin timp dupa aceea incepe sezonul de "MARE"... remember... 1 MAI. Si brusc... te panichezi! Celulita, kilogramele in plus, privirile ironice ale prietenelor si privirile usor acuzatoare ale partenerului! S-a accentuat celulita, toxinele adunate in organismul tau te fac sa nu te simti tocmai bine, pielea si-a pierdut stralucirea si elasticitatea, kilogramele in plus se simt atunci cand incerci sa intri in pantalonii care vara trecuta ti-erau largi?

     NU TE PANICA!

     Prima etapa: pune mana pe telefon si fa-ti o rezervare la Slimart. Cum sa-ti faci o rezervare asa pur si simplu, fara sa stii ce te duci sa faci acolo?! Pai... acest lucru nu mai este problema ta ci a noastra! Odata ce ai ajuns la Slimart iti vom recomanda cele mai bune proceduri, adaptate necesitatilor tale!

     A doua etapa: dupa ce ai sunat la noi, ti se va aduce la cunostinta o super informatie! Daca ai probleme cu celulita, pielea lipsita de fermitate sau cu portiuni ale corpului care necesita remodelare, numai in aprilie beneficiezi de o super oferta! Cum? Nu trebuie decat sa suni alte trei prietene care sa vina cu tine...chiar mai bine "in gasca"!

     Iata-te la Slimart!

     A treia etapa: Daca prietenele au venit cu tine, incepe rasfatul! Daca nu, te vei rasfata de una singura! Ti se prezinta aparatura si procedurile, esti sfatuita de specialisti ce proceduri trebuie sa urmezi!

     Toate procedurile sunt nedureroase si relaxante. Este extrem de important sa nu faci sedinte de intretinere si infrumusetare fara sa cunosti amanunte despre ceea ce urmeaza sa faci... la Slimart exista intotdeauna cineva care sa-ti explice ce face fiecare aparat in parte, ce efecte are, in cat timp sunt vizibile rezultatele, ce contraindicatii exista la fiecare procedura in parte... adica totul se face cu cap, cu grija si cu prietenie! Da, prietenie, pentru ca la noi te simti bine! Daca ai citit pana acum, te intrebi probabil de ce nu pomenim numele unui aparat sau a unei proceduri! Ce rost ar avea sa le spunem numele daca nu-ti putem explica pe larg ce face fiecare in parte? Important este sa ajungi la noi, sa beneficiezi de consultatia gratuita si sa ti se recomande ceea ce este potrivit pentru corpul tau! Fiecare organism este diferit, fiecare reactioneaza altfel si cel mai cinstit este sa beneficiezi de explicatii amanuntite.

     Te asteptam la Slimart (www.slimart.ro) . Nu rata articolul de saptamana viitoare! Iti vom dezvalui ce vedeta (frumoasa si cu un trup invidiat de toate femeile) a ales sa fie imaginea Slimart deoarece a fost multumita de serviciile si mai ales de rezultatele obtinute!

Clinica de infrumusetare corporala si faciala SlimArt
Piata Lahovari, nr. 5A, sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: 021/311.87.34, 0726/65.63.96
E-mail: contact@slimart.ro
Web: www.slimart.ro

sursa: Clinica Slimart

taguri: Slimart

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!