Slabire ultrarapida prin infasare

26 iunie 2006 | Autor: Magda Vacarescu

Slabire ultrarapida prin  infasare

     In ultima vreme pe piata tratamentelor pentru slabire au aparut numeroase procedee moderne, care le ajuta pe femei sa dobindeasca fara efort silueta dorita.

     Va propunem o terapie noua, care va poate aduce in cel mai scurt timp posibil la silueta mult visata. Aceasta noua modalitate revolutionara de slabire si atenuare a celulitei este marca înregistrata Wiener Kosmeticum. Pentru produsele de efect si pentru dezvoltarea tehnologiei respective, descoperitorul acestora, Dr. Dolenski, a obtinut în Austria, Marele Premiu al Investitorilor. Aceasta modalitate este folosita deja în mii de saloane cosmetice din Europa si este acum prezenta si in Bucuresti, iar salonul nostru o aplica de o buna perioada de timp, spre marea satisfactie a clientelor. Rezultatele obtinute de acestea sunt cartea noastra de vizita.

     Prin aceasta metoda se pierd garantat de la 1,5 cm/sedinta, din zonele cu depuneri adipoase! Pot beneficia de acest tratament si persoanele care au varice sau vase de sange sparte.

     In ce consta metoda Wiener Kosmeticum?

     Infasarea corpului dupa metoda Wienerkosmetikum este o noua modalitate, naturala si eficienta, ca sa scapati de cativa centrimetri buni din dimensiunile corpului. In afara de obtinerea unei siluete zvelte, se realizeaza si o dezintoxicare a organismului, o eliminare a depunerilor rezidurilor, intinderea, tonifierea si netezirea pielii.
     Cele patru efecte ale metodei de slabire prin infasare la rece produc arderea depunerilor.

     Esenta tratamentului: Modalitatea aceasta se bazeaza pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice continute de solutiile cu care infasam corpul, cum ar fi eucalipt, piper, mentol si rosmarin, datorita efectului lor puternic de hiperemizare, produc in straturile exterioare ale corpului dilatarea vaselor de sange si intensifica circulatia sangelui. Din aceasta cauza, in straturile interne ale corpului se produce senzatia de racire accentuata. Este bine cunoscut faptul ca una din functiile de baza ale corpului omenesc, pentru ca organele interne sa functioneze normal, este de a mentine temperatura interna corespunzatoare. In organism, sângele are rolul de a transporta elementele nutritive, si deci in timpul tratamentului acestea ajung in mare parte in straturile exterioare ale corpului. In felul acesta, in interior, apare senzatia de racire. Pentru a reface echilibrul termic al corpului, organismul trebuie sa consume energie si deci trebuie sa arda substantele nutritive aflate in exces. In acest fel, prin metoda de slabire prin infasare, depunerile suplimentare de pe portiunile tratate, se consuma in cele patru efecte amintite. Se stie ca 70-80% din consumul zilnic de calorii, este folosit de organism pentru mentinerea echilibrului termic. Aceasta inseamna ca pentru restul activitatilor zilnice este nevoie de o cantitate de energie mult mai mica.

     Printre succesele metodei, prin tratament adecvat,mentionam pielea care atârna si tesuturile moi, care in mare masura dispar in mod miraculos.

12>

sursa: Salonul PerfectContur

taguri: slabire, infasare, silueta, grasimi, tratament

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!