Calea către o sarcină uşoară, o piele fină şi un bebeluş fericit

30 octombrie 2011

Calea către o sarcină uşoară, o piele fină şi un bebeluş fericit

Ai aflat vestea care te face să radiezi: vei fi mămică! Pentru a trăi aceste 9 luni, dar şi perioada imediat următoare în deplină linişte şi fericire, fără grija efectelor inestetice cauzate de vergeturi sau modificarea volumului sânilor, fără teama unei naşteri dificile şi mai ales fără stresul colicilor bebeluşului, alege să foloseşti uleiurile naturale! Pielea ta va fi mereu fină, netedă şi perfect pregatită pentru marele eveniment! În plus, cel mic îţi va zâmbi şi el recunoscător!

 Îngrijire delicată şi revitalizare pentru tine şi copilul tău

Fiecare femeie se simte mai sensibilă şi mai vulnerabilă în timpul sarcinii decât în mod normal. Dar trebuie să ştii un lucru: modificările cele mai vizibile se răsfrâng asupra pielii, aceasta reacţionând hipersensibil la orice. Vinovate sunt, evident, fluctuaţiile hormonale, apoi obiceiurile alimentare, în general nesănătoase. Din acest motiv, pielea ta cere o atenţie specială şi o îngrijire pe măsură. Cele mai expuse la schimbări sunt părţile corpului supuse creşterii rapide, în special burtica şi sânii. În acest scop, Weleda îţi oferă o gamă de produse special concepute pentru nevoile pielii tale pe perioada sarcinii şi imediat după aceasta.

Ulei de masaj Weleda pentru sarcină – un ulei uşor care emană miresme de flori de portocal şi trandafir şi care îţi va înveli trupul cu textura sa delicată, sporind elasticitatea şi fermitatea pielii. Se recomandă utilizarea lui de la începutul sarcinii până la 3 luni după naştere, pe burtă, fese, picioare şi sâni. Aplicat în mod regulat în această perioadă, el preîntâmpină apariţia vergeturilor în zonele cele mai predispuse modificărilor corporale asociate sarcinii. Uleiul de masaj pentru sarcină a fost testat de un institut dermatologic independent şi a demonstrat eficienţă în îmbunătăţirea aspectului în caz de uz zilnic. Preţ: 77, 52 lei.

Sfatul Weleda: În timpul sarcinii, sânii îsi măresc volumul şi devin mai sensibili şi mai tensionaţi. Pentru a diminua această senzaţie neplăcută, clătiţi zona cu un jet de apă rece după baie sau duş, înainte de a o masa cu uleiul pentru sarcină.

Ulei de masaj Weleda pentru perineu – este un produs natural, special conceput pentru pregătirea unei naşteri uşoare, prin stimularea elasticităţii perineului, fiind recomandat începând cu săptămâna 34 de sarcină. Acest ulei conţine uleiuri esenţiale de salvia sclarea şi trandafir, ulei de migdale, vitamina E şi germeni de grâu. Această compoziţie relaxează ţesutul perineului şi îi stimulează elasticitatea. Pentru rezultate cât mai eficiente este indicată aplicarea lui de 3-4 ori pe săptămână, timp de 5-10 minute. Preţ: 62 lei.

Ulei Weleda pentru stimularea lactaţiei – este un produs natural pe bază de ulei de migdale şi conţinut de uleiuri esenţiale de fenicul, chimen şi maghiran, indicat pentru stimularea lactaţiei în perioada de alăptare. Masajul cu această compoziţie inedită stimulează circulaţia sangvină a ţesutului mamar şi produce implicit un efect de încălzire al pieptului. Cel mai bine este să se folosească de mai multe ori pe zi, dar numai începând cu a 38-a săptămână de sarcină. Preţ: 62 lei.

Ulei pentru burtica bebeluşului – este indicat pentru atenuarea colicilor şi stimularea digestiei bebeluşilor. Conţine uleiuri esenţiale de maghiran, muşeţel şi cardamom care sunt folosite în mod tradiţional pentru stimularea digestiei. Folosit în mod regulat, ajută la dezvoltarea unui ritm digestiv echilibrat. De asemenea, uleiul de migdale dulci este rapid asimilat de piele, păstrând hidratarea naturală a acesteia. Acizii graşi esenţiali, conţinuţi în uleiul de migdale dulci, protejează pielea bebeluşului de uscare, aceasta devenind suplă şi fină. Se recomandă încălzirea unei cantităţi mici de ulei în palme şi masarea delicată în jurul buricului bebeluşului, apoi către şoldul stâng, în sensul acelor de ceasornic, pentru relaxare şi prevenirea balonării. Produsul este testat dermatologic şi nu conţine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi şi parfumuri sintetice, coloranţi sau agenţi de conservare sintetici. Preţ: 62 lei.
 

sursa: Creative Ideas

taguri: ulei de masaj pentru sarcina, ulei esential, portocal, trandafir, ulei pentru piele bebelus

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!