advertorial

Suple pentru sezonul estival

30 martie 2007

     A mai trecut o luna martie, capricioasa si parfumata. Deja ne pregatim pentru sfintele sarbatori de Paste, dupa care, sigur va veni minivacanta de 1 mai. Meteorologii au prognoze absolute minunate pentru perioada aprilie-mai. Va fi cald, cald si iarasi cald, soarele darnic va incalzi aerul mai mult decat in alti ani.

     Fustitele mini si-au facut deja aparitia in peisajul citadin cotidian, pantalonii mulati sunt inca prezenti pe pasarele prezentarilor de moda. Mini, stramt, mulat, transparent, decoltat - acestea sunt caracteristicile hainelor ce se vor purta in sezonul primavara-vara 2007. Pentru a primi vara suple, fara celulita, cu abdomenul plat, ca in fiecare an, PerfectContur a pregatit o promotie bogata, care contine terapii moderne si extreme de eficace, dupa cum urmeaza:

     SUPEROFERTA LUNII APRILIE –special conceputa pentru slabire si diminuarea celulitei

     A) 20 DE TERAPII LA PRET DE 10-PRET FARA CONCURENTA-GARANTAT

  • 10 electrostimulari (45') + 10 fast slim (15'): 150 RON

     B) TERAPII LA TUNELUL CU RAZE INFRAROSII

  • 5 impachetari totale termosudatie la tunelul cu raze infrarosii: 120 RON
  • 5 electrostimulari (45') + 5 fast slim (15') la tunelul cu raze infrarosii: 110 RON
  • 10 sedinte de tratament anticelulitic cu ultrasunete (15'): 100 RON
  • 20 sedinte de electrostimulare fast slim (15'): 110 RON

     Oferta valabila in perioada 1-20 aprilie 2007, intre orele 10-15 de luni pana vineri!

     GARANTAT ACESTE PRETURI SUNT CELE MAI MICI DE PE PIATA!
     * La orice pachet achizitionat, indiferent de intervalul orar ales, stilizarea sprancenelor este gratis;
     * Vopsitul genelor si stilizarea sprancenelor este gratis, la efectuarea unui permanent de gene

     Extrem de eficient in diminuarea celulitei si slabirea in centimetri, este tratamentul cu fase elstice-marca WienerKosmetikum/Doctor Doleski, care va ajuta sa pierdeti inca de la prima sedinta cel putin 1,5 cm din circumferinta .Va garantam aceasta diminuare in centimetri inca de la prima sedinta.Acest tratament poate fi efectuat de absolut toate persoanele, chiar daca prezinta pe picioare vase de sange sparte si varice. Pentru o diminuare de cca 5-6 cm, poate chiar si mai mult, va recomandam o terpie de 10-12 sedinte de impachetari WienerKosmetikum. Datorita rezultatelor exceptionale obtinute , putem sa afirmam cu tarie ca aceasta este terapia vedeta a salonului.

     A) Program de slabire si reducere a celulitei prin electrostimulare

     Iata in ce consta un astfel de tratament : se aplica cei 24 de electrozi ai electrostimulatorului in zonele de tratament; nr. mare de electrozi ne permite sa tratatam mai multe zone concomitant, ceea ce faciliteaza obtinerea unor efecte uimitoare; e avatajos si pentru persoanele care nu au zone sau pentru persoanele care au numai o zona sau doua cu probleme, astfel incat pot concentra un numar mare de electrozi pe aceste zone, grabind substantial slabirea pentru zona respectiva. De exemplu, pentru o persoana care are mari acumulari de grasime in zona pulpelor, se pot concetra electrozii exact pe zona respectiva, urmad ca fiecare particica sa fie lucrata si deci reducerea in centimetri va fi vizibila imediat. Ssedinta dureaza 45 de min in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati ; tehnologia avansata a aparatelor noastre care folosesc un nou tip de curent va permit obtinerea uor rezultate vizibile fara nici cea mai mica sezatie de discofonrt pe care ati fi putut sa o simtiti la alte aparate de acest gen folosite anterior. Inaintea inceperii fiecarui tratament, clienta va fi masurata, cantarita si i se va analiza masa grasa din corp pentru a se putea urmari evolutia sa pe parcursul derularii programului de remodelare/slabire.

     B) Program de slabire combinat-electrostimulare in tunelul cu raze infrarosii

     Consta in efectuarea sedintelor de electrostimulare sub tunelul cu infrarosii, obtinandu-se prin imbinarea celor doua tipuri de tratamente corporale pierderea in greutate, pierderea in centimetri din circumferinta, micsorarea tesutului adipos si a celulitei, eliminarea toxinelor din organism, drenaj limfatic, redefinire corporala, imbunatatirea aspectului pielii. Aceasta combinatie reprezinta o metoda de slabire sanatoasa si sigura, cu efecte vizibile de la prima sedinta si cu un rezultat final spectaculos. Dupa fiecare sedinta de electrostimulare in tunelul cu infrarosu se aplica pe portiunile afectate de celulita o crema anticelulitica, cu efect termic.

     RAZELE INFRAROSII - efecte

     Tratametul cu infrarosii este unul foarte simplu si comod dar in acelasi timp cu efecte extrem de benefice pentru corp. Mai intâi, vom vorbi despre rolul de tratament termic prin incalzirea directa si profunda si prin faptul ca produce o transpiratie purificatoare foarte sanatoasa, la temperaturi cu mult mai mici. Infraterapia are insa si o multime de alte surprize placute pentru noi:

     • reducerea tesutului adipos
     Cercetarile au demonstrat ca, in afara efectului caldurii, razele infrarosii ajuta producerea andenozin-trifosfatului care este o sursa reala de energie in celule ceea ce duce la reducerea considerabila a tesutului adipos.

     • imbunatateste radical aspectul pielii
     Transpiratia curata porii inchisi de impuritati fixate profund dar si de celulele moarte, lasandu-va o piele radianta si foarte fina. Cresterea circulatiei sangvine duce la improspatarea tenului cu un val de nutrienti sanatosi, dând fermitate pielii si imbunatatindu-i elasticitatea.

     • elimina toxinele
     Transpiratia e procesul natural de detoxifiere a organismului de materialele nefolositoare acumulate zi de zi. Infraterapia stimuleaza acest proces natural la o temperatura confortabila.P rin penetrarea in profunzime a celulelor grase razele infrarosii duc la eliminarea celulitei.

     • reduce durerile musculare
     Razele infrarosii dilata vasele de sânge periferice. Aceasta actiune are efecte benefice asupra problemelor musculare si ale tesuturilor fine. De asemenea, cresterea circulatiei sangvine transporta sânge oxigenat in zonele cu probleme musculare, ajutând la grabirea procesului natural de refacere.

     • reduce stresul si oboseala
     Caldura linistitoare a infrarosiilor au efectul de relaxare si calmare asupra muschilor incordati. Infrarosiile au efecte si asupra problemelor legate de inaintarea in varsta: reumatism, dureri musculare, oase intepenite.

     Perfect Contur
     Str. Octavian Goga nr. 6, bl. M25, sc. 3, et. 2, ap. 60, sector 3, Bucuresti
     Tel: +40-723.997.163; +40-21-322.32.40
     Web: http://www.perfectcontur.ro

sursa: Perfect Contur

taguri: perfect contur, slabire, infraterapie, electrostimulare, eliminare toxine

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger