advertorial

Vedetele, frumusetea si Slimart

04 mai 2006 | Autor: Slimart

Vedetele, frumusetea si Slimart
copyright: Slimart

     Le vedeti in fotografii, le vedeti pe scena, in emisiunile TV, pe strada... sunt frumoase, sunt suple, au un corp de invidiat, sunt intotdeauna aranjate si imbracate dupa ultimele tendinte... sunt persoane public, sunt vedete pe care toate ziarele si revistele le urmaresc zi de zi! Ziarele de scandal le vaneaza sa le prinda in ipostaze delicate sau in momente estetice nereusite. Toti uita insa ca vedetele sunt de fapt oameni ca si noi, cu momente bune si rele, cu probleme, cu zile in care tenul le joaca tot felul de feste si cu perioade in care kilogramele se acumuleaza (pentru ca si pentru ele exista Paste, Craciun, sarbatori in familie si momente in care poftesc la ceva dulce).

     Dincolo de toate aceste lucruri, trebuie sa stiti ca frumusetea, corpul frumos si aparitia spectaculoasa sub lumina reflectoarelor si a bliturilor aparatelor necesita eforturi si atentie din partea acestor vedete. O parte dintre aceste vedete vin la Slimart. Una dintre ele, cea mai potrivita pentru a ne reprezenta (va spunem noi - are un trup de invidiat care nu necesita decat intretinere), a devenit de curand imaginea Clinicii Slimart: Cristina Spatar.

     "Am ales sa imi fac tratamentele de infrumusetare la Slimart din foarte multe considerente. Primul care a contat la inceput (pana sa intru prima data in Clinica) a fost pozitionarea acesteia. Faptul ca era situata atat de central, la Lahovari, imi permitea sa economisesc mult timp si sa nu trebuiasca sa stau cu orele blocata in trafic ca sa ajung sa-mi fac un tratament de infrumusetare. Odata ce am intrat in Clinica am stiut din prima ca voi mai reveni... atmosfera este foarta placuta, angajatii extrem de atenti si serviabili, totul foarte curat, sic si linistitor. Slimart imi fusese recomandat ca fiind o Clinica in care efectele tratamentelor se vad foarte rapid, dotata cu aparate noi, super performante. Trebuie sa recunosc, prima data m-am dus acolo pentru masajul cu pietre calde, destul de rar la noi, foarte in voga in strainatate, in Spa-uri. Mi-a placut si am revenit pentru alte proceduri de tonifiere, relaxare, pentru cosmetica... Procedura mea preferata a ramas insa vacuumul, aparatul care face minuni, un gen de "x rezultate intr-un singur tratament".

     Foarte curand Slimart a devenit refugiul meu atunci cand eram obosita, incordata, stresata. In scurt timp am devenit de-a casei, ne-am imprietenit si am acceptat sa fiu imaginea Slimart."

     Slimart nu a fost si nu va deveni un loc de intalnire al vedetelor, un loc in care paparazzi vor sta la usa sa le surprinda iesind de la cosmetica sau tratamente de infrumusetare... Slimart este locul in care si vedetele sunt oameni obisnuiti... poate tocmai de aceea Cristina s-a simtit bine la noi inca de prima data: la Slimart esti printre prieteni care nu intamplator sunt specialisti in a-ti mentine frumusetea si sanatatea, intr-un ambient placut, relaxat.

     Nu rata articolul de saptamana viitoare cand iti vom dezvlaui amanunte despre un nou aparat performant de intretinere si infrumusetare pe care il gasesti de acum la Slimart.

Clinica de infrumusetare corporala si faciala SlimArt
Piata Lahovari, nr. 5A, sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: 021/311.87.34, 0726/65.63.96
E-mail: contact@slimart.ro
Web: www.slimart.ro

taguri: slimart, cristina spatar, vedeta, frumusete, imagine

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger