LIPOCRYO – cea mai inovatoare tehnologie de remodelare corporala

03 decembrie 2011

LIPOCRYO – cea mai inovatoare tehnologie de remodelare corporala

FARA BISTURIU! FARA ACE! FARA DURERE! FARA TIMP DE RECUPERARE! Acestea sunt beneficiile oferite de cel mai inovator si revolutionar aparat de slabit, LipoCryo, ce foloseste frigul pentru a topi grasimea.

Aparatul LipoCryo este inventia celor mai stralucite minti din cercetarea medicala estetica, ce reuseste sa inlocuiasca „liposuctia” cu criolipoliza – tehnica de inghetare ce actioaneaza asupra adipocitelor si remodeleaza corpul in totala siguranta. Inventia este patentata de Dieter Manstein si Rox Anderson, Dumnezeul tehnologiiloe estetice, care detine cele mai importante patente in domeniul epilarii definitive, fiind cel care a gandit conceptul de fototermoliza selectiva.

LipoCryo este acum disponibil si in Romania, prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy, iar sedintele se pot realiza la clinica dl. Prof. Ioan Nedelcu.

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este cea mai noua tehnica de remodelare corporala folosita in clinicile europene de profil, bucurandu-se de un mare succes atat in randul femeilor cat si al barbatiilor.

Tratamentele bazate pe conceptul de topire al grasimilor au devenit ceva obisnuit, insa ceea ce aduce nou criolipoliza este folosirea criogeniei prin inghetarea celulelor adipoase pana la distrugerea lor. Practic celulele adipoase primesc mesajul de „a se sinucide” din cauza frigului indus de aparat.

Procedura nu este dureroasa si lucreaza numai la nivelului stratului de grasime fara sa lezeze pielea, fiind utila celor care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri talia, coapsele si/sau bratele.

"Criolipoliza are efecte ridicate oriunde ai pachetele de grasime inestetice de care vrei sa scapi. Aceste tip de tratament nu este insa o scuza pentru persoanele care nu au o alimentatie echilibrata si un mod de viata sanatos. Efectele criolipolizei se mentin in timp doar daca persoana care a recurs la ea isi schimba stilul de viata. Acest lucru presupune adoptarea unei diete echilibrate, cu un aport de calorii adaptat varstei si sexului, precum si practicarea unor exercitii fizice în mod regulat", a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy.

Cum functioneaza aparatul LipoCryo?

Aparatul de liporeductie LipoCryo utilizeaza cuante de energie joasa, obtinute prin scaderea temperaturii locale, pentru a da celulelor grase comanda de a elibera grasimile din structura lor. Este alcatuit dintr-un dispozitiv in care este incorporat softul special si o sonda similara celei ecografice, dar care aspira pielea si stratul de grasime de sub ea asemenea unui vacum.

Cu aparatul de criolipoliza se trateaza fiecare zona cu tesut gras in parte. Ventuza localizeaza depunerile de tesut gras si le aduce treptat la o temperatura de 3 grad Celsius. Principiul de functionare se bazeaza pe faptul ca tesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii. In laborator, inventatorii procedurii au observat ca, atunci cand este expus unor temperaturi joase, stratul adipos se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi. In timp, mai exact intr-un interval de doua-sase saptamani, ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice.

De cate sedinte este nevoie?

Fiecare zona tratata necesita un alt interval de expunere la frig, in functie de grosimea stratului adipos. De exemplu pentru zonele mai extinse cum este abdomenul este nevoie de 2 aplicari cu durata intre 20 si 30 de minute. Astfel, in functie de zona tratata si grosimea stratului adipos, o sedinta poate dura intre 20 si 180 de minute.

Pentru fiecare zona de tratat, sunt necesare 1 pana la 3 sedinte de tratament. Dupa o sedinta de tratament, grosimea stratului de grasime se reduce cu 3-15 mm ceea ce echivaleaza cu o pierdere de 25-45% (medie 40%) din grasimea zonei tratate. Iar dupa 3 sedinte se pot pierde 2 masuri la fusta sau pantaloni.

Rezultatele incep sa fie vizibile din ziua 15 de tratament si sunt maximale pentru o sedinta la 45 zile, fara dieta si fara exercitii fizice speciale. Dupa 45 de zile se poate efectua o noua sedinta de tratament.

„Procedura de inghetare a tesutului gras nu necesita incizii si anestezie, precum liposuctia, si nici injectarile care se realizeaza în cadrul altei proceduri de remodelare, numita mezoterapie. Nu este necesara internarea si nu implica niciun disconfort pentru persoana care apeleaza la ea, asa incat, in timpul procedurii, se poate citi, asculta muzica si chiar dormi. De asemenea, nu implica nicio perioada de recuperare. Persoana in cauza poate reveni la activitatile obisnuite, inclusiv la exercitii fizice, imediat dupa terminarea sedintei” a mai explicat Andreea Iftimie.

Spre deosebire de alte proceduri de slabit, criopoliza nu este deloc dureroasa, pacientii simtind o tensiune usoara din cauza efectului vacuumului alaturi de o senzatie locala de frig, mai ales la inceputul procedurii. Dupa sedinta roseata cauzata de aparat poate dura cateva ore, rareori intalnindu-se cazuri cand s-a format un hematom ce s-a retras in cateva zile.

Pretul unei sedinte este de 150 euro zona mica, cum ar fi flancuri brate unde se foloseste aplicatorul mic si 250 euro pentru zone mai extinse unde se foloseste aplicatorul mare.

taguri: criolipoliza, grasime, tesut adipos, remodelare corporala, tratament abdomen

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!