Gene scandalos de mari

16 februarie 2012

Gene scandalos de mari

 Hei, fetelor! Aţi auzit? Genele tocmai au devenit un subiect de discuţie revoltător. Acum durează doar un minut să obţii gene cu adevărat SCANDALOASE. 

 
Wow, aceste gene sunt INCREDIBILE! Renunţă la genele false şi concentrează-te pe frumuseţea ta naturală. Genele voluminoase, senzuale, sunt acum mai uşor ca niciodată de obţinut, datorită unei perii mult mai groase şi a unei formule inovatoare care ajunge la fiecare geană în parte. Până şi cele din urmă gene vor fi puse pe scandal! Ai fi zis vreodată că ai ATÂTEA gene! 
 
Conturate, pline de volum şi exagerate până la perfecţiune! Nu te mulţumi cu mai puţin! Ia parte la revoluţia genelor!
 
GENE MARI... fără a fi încărcate
Ah! În sfârşit... gene voluminoase nu înseamnă gene încărcate. Poţi să-ţi duci genele la extrem... fără bătăi de cap. Mixtura magică a genelor sexy şi voluptoase îţi oferă: 
 
- de 3 ori mai mult colagen pentru gene sculptate, cu volum. 
- de 3 ori mai multa keratină pentru gene puternice, sănătoase, superbe. 
 
ŞOCANT! Un ambalaj portocaliu strălucitor
La fel de revoltător şi de fabulos ca produsul pe care îl conţine, acest uriaş tub portocaliu va deveni aliatul tău preferat. Un design de impact pentru mascara care va schimba regulile jocului. 
 
O perie spectaculoasă
Vei avea nevoie de permis special! Pentru că peria MaxDensity este:
 
Cu 50% mai mare şi mai densă.... pentru a acoperi fiecare geană în parte. 
 
Mai flexibilă... perii se curbează spre interior pentru a aplica exact cantitatea necesară de mascara şi spre exterior pentru a-ţi separa genele şi a elimina surplusurile. Astfel vei obţine gene fabuloase. 
 
Până la de 12 ori mai mult volum ce oferă un impact scandalos! Volumul este atât de tare încât genele tale vor striga!
AI GRIJĂ! Vei scoate la iveală cele mai scandalos de pline gene pe care le-ai avut vreodată! 
Superba ambasadoare Rimmel London, Georgia, scandalizează noul afiş al campaniei prin frumuseţea sa. Purtând un top portocaliu, cercei rotunzi şi mari, aceasta îşi poartă cu mândrie atât buclele superbe, cât şi genele scandalos de voluminoase. 
 
Cine ar fi crezut că genele pot provoca aşa un scandal? Aşadar, scoate-ţi în evidenţă frumuseţea naturală şi du-ţi genele la următorul nivel cu noua mascara Scandal’Eyes de la Rimmel. 
 

taguri: gene, machiaj, mascara, gene sexy, colagen, keratina

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!