Fond de ten imposibil de detectat

05 noiembrie 2012

Fond de ten imposibil de detectat

 Te-ai săturat să fii acuzată de nenumărate delicte la adresa frumuseții? Toate am fost cel puțin o dată vinovate de folosirea unei nuanțe greșite de fond de ten. Dovezile, în cazul acesta, sunt greu de ascuns. Poți spune adio petelor și aspectului de mască pe care un fond de ten nepotrivit le poate lăsa pe tenul tău. Datorită noului Match Perfection de la Rimmel, fondul de ten care se pliază perfect pe nuanța tenului tău, vei avea de acum o piele impecabilă. Nu vei mai fi prinsă vreodată în flagrant pentru că noul fond de ten Match Perfection este imposibil de detectat chiar și la lumină puternică! Îl poți purta la birou, la întâlnirile romantice sau chiar în club. Nimeni nu îți va știi secretul!

 
Cum poate fi posibil acest lucru? Rimmel a făcut toate investigațiile necesare și a creat o formulă revoluționară. Tehnologia Advanced Smart Tone imită textura și nuanța tenului pentru acoperire perfectă, ca un adevărat maestru al deghizărilor, iar complexul Sapphire Radiance conferă pielii strălucire și luminozitate. Acum poți trece testul celui mai experimentat detectiv!
 
Încă nu ești convinsă? Alegerea fondului de ten nepotrivit poate avea repercursiuni chiar și asupra ta! Noul Match Perfection este disponibil în 6 nuanțe pentru ca tu să o găsești pe cea mai potrivită. Detectivii frumuseții pot căuta în continuare probe, însă tu vei trece orice test, chiar și la finalul unei zile încărcate! Nu ai nevoie de retușuri! Factorul de protecție 18 și textura fină îl transform în aliatul perfect pe durata întregii zile.
 
Acum că ești departe de a comite a beauty crime, ar fi păcat să fii prinsă de poliția modei! Datorită noului ambalaj cu design ultra-cool, Rimmel Match Perfection este accesoriul perfect pentru orice geantă. 
 
Georgia May Jagger, draga noastră Rimmel girl, îmbracă trench-ul clasic de detectiv în campania Match Perfection! Înarmată cu o lupă, Georgia își dovedește nevinovăția în ceea ce privește utilizarea fondului de ten. Poți căuta pe chipul ei orice dovadă, însă nu vei găsi nicio urmă! Este complet nevinovată datorită noului Match Perfection, iar dovezile sunt pur și simplu de negăsit! 
 
Nu face greșeala să mai folosești vreodată nuanța greșită de fond de ten! Acum ai noul fond de ten Match Perfection! Imposibil de detectat!
 

taguri: Match Perfection, fond de ten, rimmel

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!