Creion de ochi scandalos de britanic!

03 octombrie 2012

Creion de ochi scandalos de britanic!

 Vrei să auzi noutatea care circulă pe străzile Londrei? Se zvonește că Rimmel are un nou dermatograf cu care poți atrage toate privirile! Noi îți spunem însă că nu este doar un zvon! E momentul să îți evidențiezi privirea cu noul creion de ochi Rimmel ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal! În nuanțe îndrăznețe și foarte ușor de folosit noul creion conferă un aer cool british ochilor tăi. E timpul pentru Kohl Britannia!

Când vorbim despre machiajul în stil londonez, vorbim de fapt despre cum să te faci remarcată! Şi cum ai putea să atragi mai rapid toate privirile dacă nu cu un contur ultra-îndrăzneț al ochilor? Noul creion ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal alunecă ușor pentru ca tu să trasezi conturul perfect în cel mai scurt timp! Poți alege o singură nuanță sau le poți combina pentru un look scandalos de atrăgător! 

Noul ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal va deveni în scurt timp o necesitate! Textura cremoasă, super-fină, conferă o senzație foarte plăcută la aplicare, iar pigmenții din compoziție garantează pentru rezistența în timp. Culorile ultra-intense vor atrage cu siguranță toate privirile! Dar un look nu este cu adevărat scandalos de atrăgător dacă nu este durabil, așadar Rimmel a creat ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal în variantă rezistentă la apă, la căldură, dar și la stropii de transpiraţie, astfel încât să se păstreze impecabil până la 10 ore. Face față celor mai dure probe: de la agitația din fiecare dimineață la ședințele apărute de nicăieri, până la ieșirile de seară cu cele mai bune prietene. Și dacă toate agitația și micile scandaluri de peste zi se șterg odată cu lăsarea serii, machiajul tău rămâne la fel de proaspăt ca atunci când l-ai aplicat!
 
Ai de ales între 11 nuanțe ultra-intense și îndrăznețe! Poți adopta un look chic alegând o nuanță clasică precum Deep Blue sau Sparkling Black sau dimpotrivă, poți opta pentru o nuanță metalică  precum Silver sau Bronze, iar dacă vrei să te faci cu adevărat remarcată alegeTurquoise.  Fie că te inspiri din prezentările de modă sau pur și simplu de pe stradă, există câte o nuanță pentru fiecare moment!
 
Este cunoscut faptul că Londra este una dintre capitalele modei, iar noul Creion de Ochi ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal este cu siguranță un bun ambasador. Subțire și elegant, cu capacul său transparent și logo-ul mare și argintiu atent poziționat, noul Creion de Ochi ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal se face pur și simplu remarcat. 
Iar un produs atât de special nu poate fi reprezentat decât de… Princess of London Cool, Georgia May Jagger! Georgia vă va atrage cu siguranță atenția în campania pentru noul ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal. Și tu e poți face remarcată purtând un machiaj realizat cu noul creion! Trasează conturul ochilor folosind una sau mai multe nuanțe și adoptă o atitudine cool londoneză!
 

taguri: machiaj, culori, creion de ochi, look, rimmel

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!