Culorile perfecte de la Astor

11 februarie 2012

Culorile perfecte de la Astor

 Inovatoarea marcă de cosmetice Astor aniversează primul an de colaborare creativă cu Heidi Klum printr-o sărbătoare a culorii!   

 
Ambasadoare şi consilier artistic al mărcii, Heidi nu numai că apare în campanile publicitare Astor, dar este şi responsabilă de crearea liniilor de produse cosmetice în cele mai noi trenduri, inspirate de pe catwalk. Pentru cea mai recentă colecţie e ei, care va apărea pe piaţă în februarie 2012, ea a ales Culorile Perfecte Astor şi le-a prezentat într-un mod unic, ca pe o gamă pentru bodypainting.  
 
Heidi povesteşte: “Primul an de colaborare cu Astor a fost interesant şi extrem de bogat pentru mine, pentru că am fost implicată atât în faţa camerei, cât şi în spatele ei. Din punctul meu de vedere, machiajul şi moda se află într-o legătură foarte strânsă, aşa că m-am bucurat de provocarea de a crea produse inovatoare care să reflecte ultimele culori şi look-uri de pe podiumurile de modă. Abia aştept să văd ce îmi rezervă următorii ani ai acestei colaborări!” 
 
Sărbătoarea culorii de la Astor marchează, de asemenea, 60 de ani de succes ai acestei mărci globale, un pionier al  inovaţiei şi modei avangardiste încă din 1952.
 
Culorile esenţiale ale lui Heidi
Pornind de la autoritatea şi experienţa extraordinară pe care le deţine în materie de culoare, Astor sărbătoreşte colaborarea de succes cu Heidi şi cea de-a 60-a aniversare a mărcii cu o colecţie formată din cele mai bune culori. Heidi şi-a folosit experienţa în industria de fashion & beauty şi a ales, din vastul portofoliu de nuanţe Astor, culorile esenţiale pentru buze, ochi şi unghii: colecţia The One & Only.  
 
Heidi spune: “Dintotdeauna, Astor a însemnat culori statement proaspete şi moderne, astfel încât aniversarea primului meu an de colaborare cu această marcă şi a celor 60 de ani de existenţă a companiei a fost ocazia ideală de a crea o colecţie de culori perfecte. Cu nuanţele The One & Only, pot spune că am găsit nuanţele de make-up pe care femeile le-au căutat mereu şi pe care trebuie neapărat să le aibă. Am muncit din greu ca să va fie vouă uşor.”  
 
Descoperă nuanţele perfecte pe care Heidi le-a ales pentru rujurile Soft Sensation Vitamin & Collagen. Vei lăsa cea mai uimitoare impresie – trebuie doar să îţi colorezi buzele cu cel mai profund roşu Astor (Iconic Red) ori în cel mai dulce roz (Pink Fanatic), cea mai frumoasă nuanţă de cafeniu (Forever Brown) sau în cel mai puternic vişiniu (Purple Addiction). O pereche perfectă de buze înseamnă în primul rând buze sănătoase, motiv pentru care rujurile Soft Sensation Vitamin & Collagen sunt îmbogăţite cu vitaminele A, C, E şi colagen, care vor avea grijă ca buzele tale să fie super-moi şi mega-hidratate (cu până la 168% mai mult), pe lângă factorul de protecţie solară 20, care te va apăra de razele nocive ale soarelui. 
 
Heidi a găsit şi cele mai râvnite nuanţe pentru unghii la modă. Colecţia One & Only cuprinde şase nuanţe de lacuri Lacque Deluxe, atent selectate în aşa fel încât să se potrivească rujurilor. Cu Iconic Red şi Purple Addiction, te vei transforma într-o adevărată vampă; sofisticata Perfect Beige îti va da o aură de lux, iar nuanţa dulce Pink Fanatic te va face să te simţi ca o adolescentă. Fiecare culoare este atât de frumoasă încât nu vei putea să-ţi ţii mâinile departe de ele! În plus, aceste uimitoare lacuri îmbogăţite cu Lycra® rezistă  pe unghii până la 10 zile, iar tut e vei bucura de culoare şi strălucire care arată senzaţional! 
 
Joanne Gair a pictat-o pe Heidi Klum
Pentru a sărbători lansarea colecţiei One & Only şi a celor 60 de ani de succes Astor într-un mod cu adevărat memorabil, Heidi a venit cu uimitoarea idee de a-şi picta corpul în culorile Astor. Astfel, a invitat-o pe cea mai cunoscută artistă de body painting din lume, Joanne Gair, şi pe renumitul fotograf Rankin să i se alăture pentru o colaborare unică. Joanne a răspuns provocării şi a împodobit-o pe Heidi cu cele mai vibrante şi armonioase nuanţe de violet, roz, verde albastru şi negru de la Astor, dispuse într-un model care aminteşte de valurile de pe cutia paletelor Eye Artist. Ipostaza senzaţională surprinsă de Rankin ne-o arată pe Heidi – cu corpul gol pictat – ca pe o zeiţă a culorii. 
 
Joanne spune: “Heidi Klum este o pânză excepţională pe care să pictezi. A contribuit la acest proiect cu energia ei vibrantă şi şi-a dorit foarte mult ca pictura să prindă viaţă pe pielea ei.  Felul în care s-a bucurat de această experienţă şi simţul umorului ne-au ajutat foarte mult în orele lungi de lucru la acest proiect şi au contribuit la frumuseţea imaginilor din fotografiile lui Rankin.”
 
Atunci când vorbeşte despre pictură pe corp, Heidi povesteşte: “Joanne şi eu mai lucrasem împreună şi înainte, aşa că ştiam deja ca poate crea un desen spectaculos, inspirat din culorile perfecte de la Astor. Experienţa picturii pe corp a fost obositoare, dar amuzantă – a fost o mică nebunie pentru că nimeni nu ştia ce se întâmplă în spatele panourilor negre din studio! Rezultatul a fost însă pe măsură, pentru că opera absolut senzaţională a lui Joanne surprinde perfect dragostea pentru culoare a mărcii Astor. “  
 
Descoperă culorile perfecte pentru buze si unghii din noua colecţie Astor One & Only.  Ar putea fi singurele nuanţe de make-up de care vei avea nevoie vreodată.  
 
 
 

taguri: astor, machiaj, lac de unghii, culori, colagen, heidi klum

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!