Un lip gloss fabulos!

12 aprilie 2012

Un lip gloss fabulos!

 Nu ai crede că este posibil... dar tocmai am recreat faimosul nostru lip gloss: acum este  extra strălucitor, mult mai drăguţ, elegant, seducător şi mai cool ca oricând. Chiar atunci când credeai că nu poţi obţine mai multă strălucire de la un gloss...iată că am recreat Hollywood Lip Gloss! Sunt nuanţele şi strălucirea perfecte pentru fiecare zi a unei starlete din Cetatea Filmului. La yoga, la cafea, pe plajă sau pe covorul roşu, acum chiar este mai uşor să faci faţă paparazzilor 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Este rândul tău să străluceşti ca un star!

 
Textură fabuloasă
Acest gloss vorbeşte despre strălucire. Formula cu perle cu grad mare de reflexie oferă un efect 3D. O simplă atingere şi buzele tale arată pline, strălucitoare, ispititoare. Strălucire de diamant şi aspect foarte lucios pentru un look glamour demn de cinema. Textura luciului de buze se simte incredibil şi răspândeşte un luciu radiant. Nu se lipeşte, nu necesită mai multe straturi, nu se estompează. Acum eşti gata să-ţi faci apariţia pe Rodeo Drive!
 
Look de Hollywood
Hollywood Lip Gloss oferă nivelul ideal de strălucire. Suficient pentru a fi observată, dar nu exagerat. Imaginea perfectă a unui star de primă clasă.  Acesta este cu siguranţă singurul luciu de buze de care ai nevoie în acest oraş...
 
Ambalaj mai mare şi mult mai fabulos
Acesta este cu adevărat un gloss mult mai sexy şi mai senzual ca oricând. Suplu, cu forme feminine atât de ispititoare ca a unui star de film al anilor ‘50, îl poţi achiziţiona acum la o dimensiune colosală – 8,5 ml. Însă nu doar aceasta este noutatea... verifică şi capacul său strălucitor, elegant şi atât de sofisticat. Arată ca un gloss de lux!
.
Nuanţe WOW
Eşti pregătită să arăţi ca un star? Există câte o nuanţă pentru fiecare zi pe care ţi-ai putea-o petrece în LA.... 
 
Hollywood Boulevard: Cool şi transparent pentru o sesiune de surf dimineaţa devreme.
Pacific Paradise: Un violet glacial perfect pentru mixurile cupcake din magazin.
Walk of Fame: Piersică pasională pentru plaja veneţiană.
Pasadena: Un roz rezistent pentru o şuetă la piscină. 
Malibu Street:  Roz scânteietor pentru un look relaxat la prima întâlnire.
Miami Beach: Roz fierbinte şi fructat care pune în evidenţă bronzul.
Santa Monica: Mov serios pentru o întâlnire cu agentul tău.
Las Palmas Avenue: Fuchsia îndrăzneţ pentru un brunch energic.
Beverly Boulevard: Strălucitorul roz aprins pentru o probă la studio.
Sunset Strip: Un portocaliu suculent pentru o petrecere pe plajă.
Rodeo Drive: Căpşună consistentă pentru drumul cu taxiul până la aeroport.
Merlose Avenue: Nuanţa nude, atât de la modă. Potrivită pentru zilele de shopping. 
California dream: Sclipire de caramel cremos pentru o plimbare pe ţărmul mării.
 
Fii glam… şi lasă-te fotografiată!
 
Eşti gata? Iată ghidul nostru pentru a atrage privirile paparazzilor:
1) Păstrează-ţi stilul temperat... atunci când nu sunt pe platoul de filmare, celebrităţile poartă întotdeauna jeanşi perfecţi, eşarfe mătăsoase din caşmir, genţi după ultima tendinţă în modă.
2) Poartă ochelari de soare imenşi... chiar şi în zilele înnorate. Garantat vei adăuga un plus de mister apariţiei tale.
3) Alege masa potrivită... într-un restaurant, alege întotdeauna masa din apropierea ferestrei. În acest mod vei avea expunere totală.
4) Părăseşte petrecerea mai devreme... fii asemenea adevăratelor staruri şi pleacă întotdeauna în toiul petrecerii. Pentru că trebuie să mergi la un eveniment mai cool, nu-i aşa? 
5) Dar adevăratul secret pentru a străluci la cote maxime constă tocmai în eleganţa cu care îţi evidenţiezi buzele cu HOLLYWOOD GLOSS.
 
 

sursa: 2activePR

taguri: gloss, buze, glamour, sexy, Miss Sporty

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!