True Colour Lipstick? Yes, please!

13 februarie 2013 | Autor: Andreea

 True Colour Lipstick? Yes, please!

 Am primit doua dintre nuantele de rujuri recent lansate de catre cei de la Sleek Make Up. E vorba de Sleek Make Up True Colour Lipstick  Loved Up &  Tangerine Scream. Anterior mai incercasem vreo doua rujuri Sleek Make Up, ambele mate, ultimul fiind nuanta Pink Freeze. O nuanta frumoasa, vibranta dar aparent imi plac nuantele sheen ale acestui brand de make up. Daca m-ai pune sa aleg intre o nuanta de ruj matte si una sheen, precis aleg a doua varianta.

 

Favorita mea dintre cele doua nuante primite e Loved Up si nu datorita denumirii ei, ci pentru ca e o nuanta frumoasa de roz, care nu m-a surprins cat de pigmentata e,obisnuita fiind cu fardurile pigmentate ale lor.

Descrierea oficiala a produsului:
 
Awaken your makeup with a True Colour Lipstick. Get high impact lips with our vitamin E enriched lipstick in a selection of matte and sheen finishes.
 
Parerea mea despre cele doua nuante de ruj: sunt pigmentate si destul de rezistente la transfer (cel putin nuanta Loved Up)
ambalajele rujurilor sunt frumoase,sunt cam addicted la ambalajele negre cand vine vorba de make up 
3,5 grame de produs e suficient cat sa nu te plictisesti prea mult de o nuanta si sa ai sansa si sa termini acel ruj
contin vitamina E dintre nuantele nou aparute (6 nuante sheen si 4 mate) ,m-ar fi tentat mai degraba sa incerc Plush sau Russian Roulette poate in varianta sheen.
Pretul unui ruj Sleek Make Up e de $6.49,un pret decent zic eu raportat la calitate-pret.
 
Care dintre cele doua nuante va place mai mult? Tangerine Scream mi se pare mie sau e o nuanta care se potriveste mai degraba blondelor? Aceste nuante si restul nuantelor aparute bineinteles,pot fi achizitionate de pe site ul oficial Sleek Make Up si in curand si de pe Make Up Shop ;)
 
Pupici,
Andreea

 

sursa: Andreea's Land

taguri: ruj, culoare, makeup

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!