Noua colecţie de rujuri Kate Moss Lasting Finish

04 iunie 2012 | Autor: Raluca Ursu

Noua colecţie de rujuri Kate Moss Lasting Finish

 În această vară, culoarea devine periculos de yummy. După succesul senzaţional pe care l-a avut prima ei colecţie de rujuri creată în exclusivitate pentru Rimmel, Kate Moss se întoarce cu noi nuanţe delicioase de Lasting Finish. 

Inspirat de încântătoarea gamă de vară semnată de Kate, Rimmel a creat o nouă colecţie-capsulă Sugar ‘N’ Spice pentru buze si ochi. Fii pregătită să te răsfeţi cu cele mai senzuale şi dulci nuanţe – infuzează-te de culoare!
Întotdeauna pe culmile succesului şi o londoneză tipică, Kate Moss ştie că nuanţele îndrăzneţe şi senzuale sunt noile nuanţe must-have pentru această vară.  Astfel, Kate şi-a folosit experienţa în materie de stil şi modă şi a creat împreună cu Rimmel London, expertul absolut în culoare, opt nuanţe noi şi senzuale.
 
Mai uşoară şi mai proaspătă decât colecţia originală Kate, dar la fel de neconvenţională şi atractivă, gama de rujuri Sugar ‘N’ Spice  este delicios de dulce, cu o tentă rock’n’roll. Colecţia cuprinde opt nuanţe irezistibile şi moderne de la beige liniştit la nuanţe de roz trandafiriu la portocaliu tonic pana la nuanţe de fuchsia bogate şi suculente, ideale pentru orice ocazie, fiecare având semnătura stilului inimitabil al lui Kate. Iar pentru a creşte gradul de wow! al colecţiei, formula acestui ruj rezistent şi cremos a fost îmbogăţită cu pulbere de diamant negru ce reflectă lumina şi creează o senzaţie de profunzime şi intensitate a culorii. Buzele tale vor vibra în tendinţele acestui sezon.
 
Vorbind despre noua ei colecţie de rujuri, Kate spune: “Deşi întotdeauna voi avea nuanţele mele preferate, clasice, îmi place să îmi împrospătez colecţia de rujuri în aşa fel încât să corespundă trendurilor. Pentru această vară, mi-am dorit să mă joc cu nuanţe proaspete şi îndrăzneţe pentru a crea un look amuzant şi feminin, dar cu o notă inedită. Noua paletă de rujuri Lasting Finish cuprinde nuanţe subtile de nude, dar şi de roşu intens, în aşa fel încât fiecare să găsească o culoare potrivită. Şi, ca de obicei, formula rujului este incredibil de rezistentă şi uşor de purtat.”
Expresie a glamour-ului natural, ambalajul negru mat al rujul Kate Moss Lasting Finish a devenit o prezenţă obligatorie în trusa de machiaj al oricărei fashioniste. Noile nuanţe Sugar `N` Spice sunt disponibile în acelaşi ambalaj chic, distinctiv cu semnătura lui Kate şi o inimioară pe capac.
 
Colecţia Sugar `N` Spice 
Copiază noul look superb al lui Kate şi adoptă culorile delicioase ale acestui sezon atât pentru buze, cât şi pentru ochi. Îndrăzneşte şi îndulceşte-te cu aceste nuanţe divine, care-ţi vor lăsa gura apă!
 
Ochii strălucitori merită să fie frumos conturaţi şi definiţi. Culoarea verii pentru machiajul ochilor este violet si Colecţia Sugar’n Spice are propunerea perfectă: noul fard Glam’Eyes HD în nuanţa Sugar Rush ce conţine tonuri perfect compatibile de roz pal, magenta, roz intens, mov şi bleumarin, înglobate în designul funky Union Jack. Culoarea rezistă până la 10 ore, iar tehnologia ingenioasă HD cu pigmenţi ce reflectă lumina conferă intensitate privirii.
Îndrăzneşte să te învălui în culori proaspete şi delicios de îndrăzneţe cu noua colecţie Sugar ‘N’ Spice  de la Rimmel – o gamă de nuanţe noi şi seducătoare pentru rujul Kate Moss Lasting Finish. Vara va deveni anotimpul tău! 
 

taguri: Rimmel, Kate Moss, buze, rujuri, culoare, machiaj

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!