Rimmel London prezintă fondul de ten care tine pasul cu tine

06 aprilie 2012

Rimmel London prezintă fondul de ten care tine pasul cu tine

Recunoaşte, în fiecare zi te lupţi cu stresul. Programul tău începe devreme şi se termină târziu în noapte. Totuşi faci faţă cu brio de fiecare dată, nu crezi că ar trebui să o facă şi machiajul tău? Rimmel London îţi prezintă noul Fond de Ten Lasting Finish 25 Ore, primul fond de ten de la Rimmel rezistent la transfer până la 25 de ore, disponibil şi în România din aprilie 2012. 

 
Dacă lucrezi şi petreci la cote maxime, este esenţial ca fondul de ten să ţină pasul cu tine. Creat special pentru fetele ce sunt permanent în mişcare, Fondul de Ten Lasting Finish 25 Ore combină culoarea care nu poate da greş cu o formulă rezistentă, ultra-confortabilă. Cu noul fond de ten de la Rimmel, pielea se simte hidratată şi plină de energie, fără a da semne de oboseală – deoarece este rezistent la transfer, protejează tenul de factorii nocivi, nu îşi pierde culoarea şi rezistă până la 25 de ore demne de invidiat! Phew!
 
Disponibil într-o gamă completă de 6 nuanţe, Fondul de Ten Lasting Finish 25 Ore are o acoperire uşoară şi naturală ce livrează până la 25 de ore de culoare rezistentă şi aspect mat – asta înseamnă mai mult de o zi şi o noapte de acoperire impecabilă pentru pielea ta! Iar cu textura sa uşoară, aplicarea acestui fond de ten pare a fi un vis devenit realitate. 
 
Pentru a-ţi păstra machiajul proaspăt o perioadă atât de îndelungată de timp, Fondul de Ten Lasting Finish 25 Ore are o formulă complexă ce se bazează pe două componente active principale. În primul rând, această formulă beneficiază de un complex revitalizant de minerale pentru a energiza pielea suprasolicitată. Şi la fel de important, noua formulă dispune de sistemul Aqua Primer, astfel încât pielea se simte hidratată întreaga zi, fără a da senzaţia de disconfort pe parcursul întregii zile. 
 
Fondul de Ten Lasting Finish 25 Ore vine într-un tub de plastic negru, cu un cerc transparent care îţi permite să vezi nuanţa fondului de ten pe care îl conţine. Pe partea din faţă a ambalajului se regăsesc simbolul 25 într-un atrăgător cerc roşu burgundy şi faimosul logo Rimmel London.  Aspectul elegant al ambalajului este accentuat nu numai de capacul negru, ci şi de liniile curate şi frumoasa combinaţie de culori de pe acesta.
 
Georgia May Jagger este protagonista acestei campanii
 
Cu stilul său de viaţă în perpetuă mişcare, ambasadoarea Rimmel şi style icon-ul Georgia May Jagger este alegerea perfectă pentru a reprezenta Fondul de Ten Lasting Finish 25 Ore. Georgia este eroina acestei campanii surprinzătoare, care surprinde întocmai stilul său de viaţă. Ea este surprinsă privind seducător peste umăr, fix în obiectivul aparatului de fotografiat. Purtând Fondul de Ten Lasting Finish 25 Ore, pielea sa luminoasă pare a radia într-un mod natural, fără pic de efort, fiind pregătită să facă faţă zilei şi nopţii care urmează. Vizualul este completat de un fragment din skyline-ul londonez la apus, de imaginea produsului şi de celebrul slogan “Get The London Look”. 
 
Eşti femeie mai mult de 24 de ore pe zi! Nu ar trebui ca machiajul tău să reziste cel puţin la fel de mult? Nu-ţi face griji: acum poţi apela la Fondul de Ten Lasting Finish 25 Ore rezistent la transfer, care nu se estompează şi protejează tenul de factorii nocivi, lăsând pielea hidratată toată ziua.
 

taguri: Lasting Finish 25 Ore, fond de ten, machiaj, piele

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!