Comme une Evidence L’eau

23 mai 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Comme une Evidence L’eau

Comme une Evidence este unul din parfumurile mele preferate, mi se pare ca mi se potriveste de minune. Asadar, am fost incantata cand am aflat ca sub numele Comme une Evidence, Yves Rocher lanseaza un nou parfum: Comme une Evidence L’eau.

Delicata si lejera, asemeni unui voal, apa de toaleta Comme une Evidence va invaluie cu momente de plenitudine. Notele sale citrice ofera instantaneu parfumului o prospetime acidulata si luminoasa.
Tonalitatile delicate ale iasomiei ofera notelor de mijloc o senzatie de seninatate, asemeni unei adieri florale, pline de prospetime. Accentele lemnoase de patchouli ofera o nota subtila, ce aminteste delicat de amprenta feminina a parfumului Comme une Evidence. O apa de toaleta delicata, ideala pentru zilele frumoase.

Flacon 75 ml - 155 RON
APA DE PARFUM - o interpretare moderna a acordului vegetal, o aroma revigoranta, calmanta, amprenta elegantei si armoniei delicate.
Flacon 50 ml - 150 RON
PARFUM - versiunea cea mai intensa si mai luxoasa a liniei Comme une Évidence, intr-un flacon cu vaporizator para, ce raspândeste adierea unui parfum subtil si intens.
Flacon 30 ml - 200 RON
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: parfum, apa de toaleta, Yves Rocher

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!