trimite pe YMsalvează

1 din 4 români are probleme cu somnul

1 din 4 români are probleme cu somnul

Aproape jumătate dintre români se trezesc dimineaţa cu dureri de spate, gât sau lombare, iar 35% dintre aceştia nu se simt odihniţi. De asemenea, studiul, efectuat în perioada 13 decembrie 2011 – 03 ianuarie 2012, a relevat faptul că mai mult de un sfert dintre români au probleme cu somnul.

Continuare

Frumusetea = sanatate, echilibru si gindire pozitiva

23 septembrie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Frumusetea =  sanatate, echilibru si gindire pozitiva

Zicala cum ca frumusetea ar veni din interior poate parea, la o prima vedere, un gind bun adresat femeilor nemultumite de aspectul lor exterior. Nu este insa deloc asa! De altfel femei frumoase sunt pe toate drumurile, dar putine dintre ele poseda acea frumusete care ti se intipareste in minte si in suflet. Cele mai multe stiu exact ce sa ascunda cu fond de ten si cum sa aleaga culorile care sa le puna in valoare tenul. Seara insa, demachiate, dupa o zi obositoare, mai ca nu le mai recunosti. »

Tine stresul la distanta!

08 septembrie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Tine stresul la distanta!

De cate ori suntem obositi sau nemultumiti, de cate ori ne certam cu cineva sau ne ies toate pe dos, dam vina pe stres. Asta fiindca in ziua de azi a fi stresat este la fel de obisnuit cu a minca, a dormi, si a face sex. Ba chiar, unii dintre noi nici nu au parte de atata mincare, atata somn si atata sex, cat stres. Asa ca ne-am obisnuit sa convietuim cu el, face parte din viata de zi cu zi. Cum ar fi totusi, daca…am scapa de el? Incearca sa iti incepi ziua de vineri in fata ferestrei larg deschise, dimineata. Trage puternic are in plamini, pina simti ca acestia s-au umplut si simti un nod in git. Expira apoi, tot aerul, pe gura. »

Gravida si frumoasa

25 aprilie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Gravida si frumoasa

In ziua de azi multe femei amana momentul conceperii unui copil pana dupa 30 de ani. Nu e un lucru rau, mai ales ca dupa aceasta varsta se presupune ca viitoarea mamica stie ce vrea de la viata, are un servici stabil si un partener asemeni, deci puiul ei nu va duce lipsa de nimic. Exista insa si femei care se tem, pur si simplu, sa devina mamici. Ideea de a lua in greutate le sperie, iar daca printre prietene sau cunostinte exista femei care nu au mai reusit sa revina la silueta initiala atunci temerea lor este cu atat mai amplificata. »

Piercing: nu atat de usor pe cat pare

24 ianuarie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Piercing: nu atat de usor pe cat pare

Pana nu demult tatuajele erau la mare moda, fiecare vedeta isi tatua cate un semn sau un nume in parti mai mult sau mai putin vizibile ale corpului. Acum insa piercing-ul a detronat tatuajul, cerceii varati prin cele mai neasteptate parti ale corpului avand un succes nebun, mai ales la adolescenti. Popularitatea in continua crestere a body piercing-ului a dus la aparitia, si in Romania, a multor saloane care se ocupa cu asa ceva. Nu toate sunt insa legale si cu atat mai putine sunt profesioniste. E bine deci sa stiti ce sa cereti de la un astfel de cabinet, pentru a fi siguri ca nu veti avea probleme ulterioare. »