Beyonce Heat Rush

09 iunie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Beyonce Heat Rush

Castigatoare  a numeroase premii Grammy, actrita recunoscuta si model pentru milioane de oameni, Beyonce are o vitalitate ce inspira. Acum, calcand pe urmele primului parfum-hit, Beyonce Heat,  superstarul international prezinta Beyonce Heat Rush, noul parfum stralucitor care ii surprinde personalitatea uimitoare si pasiunea pentru viata, invaluite de o seductie delicata.

Beyonce Heat Rush shines, sparkles and excites the moment it touches the skin. Surrounded by a luminous fragrant aura, the woman who wears it feels instantly effervescent and alive. Sensual and bright, the scent lights up a room just as Beyonce captivates with her presence.
Beyonce Heat Rush este exploziv din momentul in care-ti atinge pielea. Inconjurata de o aura parfumata si luminoasa, femeia care-l poarta se simte instantaneu efervescenta si plina de viata. Senzual si stralucitor, parfumul lumineaza o camera in acelasi mod in care Beyonce te captiveaza prin simpla ei prezenta.

 
Beyonce Heat Rush capteaza atentia instantaneu cu notele spumante de top: fructul pasiunii, portocale rosii si cirese braziliene.
Inima parfumului reflecta partea ultra-feminina a lui Beyonce. Un buchet floral delicat prinde viata prin uimitoarea combinatie de orhidee galbene Tiger, flori de mango si hibiscus portocaliu.
Subtila si atragatoare, baza de neuitat te invita intr-o calatorie cu arome de lemn de tec, miere de ambra, cu un acord de mosc, inspirat de apusurile de soare braziliene.
“Cheia acestui parfum consta in faptul ca este luminos si vibrant, avand o delicatete proaspata”, spune parfumierul Honorine Blanc de la casa de parfumuri Firmenich. “Capteaza senzualitatea stralucitoare a lui Beyonce; este tanar, proaspat, jucaus.”

Beyonce Heat Rush se prezinta intr-o sticluta sofisticata, de un portocaliu orbitor.  Baza foarte feminin conturata se ingusteaza spre un capat elegant, pe care sta inscriptionat cu auriu, pe centru, numele Heat. Parfumul in sine are o tenta aurie ce aminteste de culoarea stralucitoare a soarelui. Aceasta tema se continua si in forma finala a pachetului, cu accente de culoare calde.
Beyonce Heat Rush va fi sustinut de o noua campanie vizuala spectaculoasa creata de fotograful Michael Thompson. In aceasta campanie, Beyonce apare intr-o rochie uimitoare de culoarea mandarinelor si are o privire hipnotica, fascinanta. Scaldata in lumina, o adiere calda ii mangaie pielea si parul, accentuandu-i feminitatea delicata si senzualitatea de netagaduit.
Beyonce Heat Rush – traieste clipa.
 

 

sursa: beautycenter.ro

taguri: parfum, beyonce, flori de mango, hibiscus portocaliu, portocale rosii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!