Beyonce Pulse, puterea din interiorul tau

12 ianuarie 2012 | Autor: Raluca Ursu

Beyonce Pulse, puterea din interiorul tau

 Beyoncé are o energie nemaiîntâlnită. O simţi deopotrivă în ea şi în jurul ei. Nu dispare niciodată, ci iese la suprafaţă, pulsează şi te subjugă. Te atrage cu energia ei, pe care o vezi, o auzi şi o simţi: Beyoncé Pulse. 

Pregăteşte-te să te laşi subjugată de puterea celui mai nou parfum din portofoliul Beyoncé Parfums, care se lansează în  luna ianuarie. La fel de uimitor ca femeia pe care o reprezintă, Beyoncé Pulse este pur şi simplu electrizant.  Asemenea talentatei Beyoncé Knowles, Beyoncé Pulse este un parfum puternic, feminine şi unic. Femeia care poartă Beyoncé Pulse este imposibil de ignorat, deoarece emană în aceeaşi măsură senzualitate şi forţă. Te atrage şi îţi face inima să bată nebuneşte. 
 
Reflectând energia incredibilă şi feminitatea plină de forţă ale lui Beyoncé, notele proaspete din Beyoncé Pulse se întrepătrund pentru a crea o aromă unică, citric-florală, dominată de floarea preferată a lui Beyoncé, ohideea. 
 
Experimentează Pulse
Creat de Bruno Jovanovic şi Loc Dong de la IFF, Beyoncé Pulse îmbată simţurile şi împinge graniţele, adresându-se tinerei încrezătoare care îşi trăieşte viaţa la maxim. "Beyoncé Pulse este o inovaţie din punctul de vedere al compoziţiei şi al familiei olfactive din care face parte,” spune parfumierul Bruno Jovanic. “Structura contrastantă evidenţiată de amestecul spumos de citrice de la vârf şi infuzia caldă, profundă şi senzuală de vanilie de la bază caracterizează clasificarea în categoria inovatoare a parfumurilor citrice gourmand. Rezultatul final este un parfum încărcat de energie, care este în acelaşi timp extrem de senzual." 
 
Ademenitoare, orhideea Bluebird din inima lui Beyoncé Pulse este renumită pentru forma sa plină de curbe, pentru nuanţa distinctivă de albastru-indigo şi pentru parfumul ei încântător. Această orhidee unică şi misterioasă nu a mai fost niciodată folosită la crearea unui parfum, însă este pusă perfect în valoare în   Beyoncé Pulse.
 
Notele acidulate de vârf – floare de păr, curacao albastru şi bergamotă glazurată – lasă loc aromelor din inima parfumului: orhideea Bluebird, delicatul Bujor şi înmiresmata iasomie ce înfloreşte la miezul nopţii.  Notele finale ale lui Pulse sunt irezistibil de sexy: vanilie de Madagascar, caldă şi opulentă, mosc seducător şi esenţe senzuale de lemn preţios.  
 
Parfumierul Loc Dong povesteşte despre sursele sale de inspiraţie pentru acest parfum: "Am încercat să surprind forţa artistei Beyoncé pe scenă. Am reuşit să transmit energia aproape electrică pe care o împărtăşeşte cu publicul, cu ajutorul unei supradoze de citrice. Profilul citric al rafinatului curacao dă un efect de prospeţime surprinzătoare în vârf."
 
Cum arată Pulse
Realizată de renumitul fotograf de modă Lionel Gasperini, campania de print pentru parfumul Beyoncé Pulse ne-o prezintă pe Beyoncé într-o rochie couture, cu o textură de metal lichid, înconjurată de raze luminoase. 
 
Spotul TV pentru Beyoncé Pulse TV a fost filmat de apreciatul regizor de videoclipuri Jake Nava, care a  realizat legendarul videoclip pentru “Single Ladies” al lui Beyoncé, dar şi campania TV pentru  Beyoncé Heat. Spotul, editat de însăşi Beyoncé, ne-o arată străbătând un hol cu lumină iridescentă în timp ce pe fundal pulsează primele acorduri ale single-ului care deschide ultimul ei album. Atunci când trece pe lângă coloanele luminoase, acestea se umplu de energia atingerii ei electrice şi a muzicii. Cadrul final este al unei explozii de lumină orbitoare, însoţite de vocea seducătoare a lui Beyoncé, care, pe ritmul hipnotic al ultimei ei melodii, ne îndeamnă să “simţim puterea” lui Beyoncé Pulse.
 
Design de impact 
Unui parfum uimitor i se cuvine un ambalaj de impact, iar acesta este şi cazul lui Beyoncé Pulse: sticluţa ultra-modernă în nuanţe albastre cromate te forţează pur şi simplu să o ţii la vedere. Asemenea unui cristal luminos, sticla tactilă pare să aparţină unei alte lumi, ca şi cum ar conţine o sursă de energie abia descoperită şi păzită cu grijă. Cutia holografică a lui Beyoncé Pulse străluceşte în nuanţe de albastru şi argintiu, radiind lumină şi energie, ce ţâşnesc parcă din marginea Universului. 
 
“Sunt foarte mândră de ambalajul lui Pulse,” spune Beyoncé. “Mi-am dorit să realizez ceva complet inedit şi modern, astfel încât am creat o sticlă inversată, faţetată, care reflectă lichidul albastru din interior. Capacul cromat este inspirat din costumele mele de scenă şi îmi place cu atât mai mult cu cât aduce o notă fashion întregului design… iar eu sunt îndrăgostită de modă !”
 

taguri: beyonce pulse, parfum, citrice, bergamota, orhidee bluebird, mosc

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!